Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nemoj...
Peter Sorensen otvoreno i agresivno podrzava disoluciju BiH i nestanak Bosnjaka, Podsjetimo se: 1) 2012 Izborni Zakon za Srebrenicu upravo Sorensen nije dozvolio da se produzi, vec trazio da i tu bude kao na cjeloj teritoriji BiH, svjestan da je tu ubijeno najmanje 8.000Bosnjaka i tako da su Bosnjaci sad "manjina" u svom gradu, na srecu Bosnjaci imaju pametne ljude pa se organizuje Koalicija 1 Mart i neutralizira nakane Sorensena i genocidnog naroda dovrsetak etnickog ciscenja. 2) Djeca iz Konjevic Polja dva mjeseca u satorima ispred ohr, trazeci prava da u svojoj drzavi uce svoj jezik, Peter Sorensen za ta 2 mjeseca nije se niput oglasio povodom ovog dogadjaja * kamo li da je se sastao sa roditeljima ili predstavnicima te djece, naprotiv, on je odrzavao vezu sa onima koji su pocinili gen.ocid i davao im upute kako da onemoguce Bosnjackoj djeci da uce jezik i nastavu u svojoj drzavi na svom jeziku. 3) Peter Sorensen poziva aktiviste Koalicije 1 Mart i otvoreno im prjeti sto se zalazu za promociju povratka prognanih, i sto pozivaju na registraciju prognanih na izbore u svoje prijeratno prebivaliste sto Sorensenu i genocidasima nikako ne odgovara 4) Dok Koalicija 1 Mart okuplja probosanske snage za predstojece izbore Peter Sorensen sa genocidasima razmatra i trazi mogucnost kako probosanske snage uplasiti i zastrasiti, pa tako vlada genocidne tvorevine tzv:"rs" u dogovoru sa Sorensenom donosi antiustavan i antidejtonski zakon, kojeg ce naravno Sorensen podrzati, jer je osobno ucestvovao u njegovom pravljenju.
lijepa slika, da ima još ona bitanga Karl Bilt među njima i sevap bi bilo bombu bacit da im trbuhe podere, vidite ovog psa Zlatke, dal' njega voli narod Alžira kao Vahu zbog toga što je poslao alžirsku grupu na Gvantanamo?
ma nemoj ? samo si ti trebao to da kazes mrs govno jedno.
Od kako je znanost usetala u tamnu noc bjese to bljusak nade osip zvjezda a onda iznenada otvorila je prozore zlih duhova nemir je u dusi nastao cipovi u ocima izgubili sjaj vise ne govorim sto mislim vise ne radim sto zelim srce su mi izolirali denaturirani gradjani iscrpljen i uplasen cutim evo, sve je uzela prostitutka politika i sve ce unistiti ko je umro u proljece imao je srece...
...da se prisjetim fraza sa ovakvih prigoda: mi hoćemo, mi moramo; imamo kapacitet i volju; mi to znamo; napisaćemo plan i podijelićemo zadatke; organizovaćemo se; riješili smo mi i veće probleme; formiraćemo radnu grupu; sad ili nikad; ... ...rezultat: 0
Zaboravio si: "analizirat ćemo stanje i donijeti preporuke"
...tito dragi, al se vi svi skupa natarlahate šupljeg u prazno...
u BiH je baš vidljivo koliko se bori po pitanju nezaposlenosti ;)