Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pet razloga zasto je Klix.ba retardiran
Majkemi, sve gluplji i gluplji svajeti...
@TuborgNaMozgu samo kopiraj moj komentari svaki put kad Klix postuje nesto glupo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kafu necu, da sacekam-mogu, na mene niko ne vice, da skocim kroz prozor-je li ovo bio humor?, olovku cu dohvatiti ako padne pored mene, sa kolegama bi se upoznala. Sve u svemu nakon tako debilnog testiranja bi im rekla sa nisu ispunili uslove za mog poslodavca.
E tako je meni bilo, pa sam ja fino na www.kazoze.com i recenzija za konkurs.
Plata od 500 maraka je ravna skoku kroz prozor.
Da bi dobio posao moras imati jaku vezu. To je bit svega. Kakva kafa, soljice i ostale gluposti.
Ovo je pet jako neinteligentnih savjeta.
Ispitivač postavlja neobičan zahtjev i moli vas da skočite kroz prozor o *ebem vam sve ludo hahahhaa
nista gluplje nisam procitao godinama tako je kada imas "novinare" koji pisu sta sefovi hoce a nije uopste bitan ostali sadrzaj...primjer je ovaj clanak,koja je korist od ovog clanka ?
Ovo se mozda odnosi na firme na Zapadu...
Čuj da skoči kroz prozor!!!
Pas vam majku glupu!
Zamisli dolazim u firmi prvi put i kazem gdje vam je kuhinja? "Xero Australia" Trent Innes je retardirana. Dolazim u firmi i cekam 15 minuta? onaj ko ograznizovao vrijeme sastanka ne drzi se svoje rijeci, onda ne vrijedi raditi u rupu od kompanije sa supcima. Klix i kandidat ima svoje trikove.
Odavno nista gljuplje nisam procitao 👏
Ovo je samo slika kako se ponasaju " diktatori" . U mnormalnim zemljama se intrevju odvija na drugi tj civilizovan nacin.
@Zam i u "normalnim" zemljama ima iskomplesiranih ( citaj micropenis) budala ali je na tebi da postavis limite.
Haha ne mogu da vjerujem :D
Jedini test je dobro radit za što manju platu