Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok se otvaralo i pravilo tih 150 radnih mijesta drzavu napustilo 15 000 kópletnih porodica.
napunit ce budzet od raje koja ce krv propisat kod arapcina a Uhljebi koji ne rade nista- nego peglaju guzice u koznim foteljama , primit ce platu na vrijeme i odleprsat malo do Dubaija.
Biće im ko u vojsci ,dok su mladi lijepi do 35 radiće dok ih ne zamjene mlađi i atraktivniji.Onda pravac biro ili neki ekspres kurs za čuvara staraca i njemačka .
Jeebi ti to, Al Shiddi je napravio odličan posao u Bosni i hvala mu. Mladima koji će dobiti posao nek je sretno.
Zasto su radnici zadovoljni sa bjednim platama !???? Zasto svi kukaju ???
Ma bolje je vani otici.Tamo te isto izrabljuju ali si bar vamo
@Stefani vani
Posla ima za onoga ko raditi hoce.Ne moze odmah sve bajno biti.Mora se svasta pregurati
Ko hoce raditi radit ce i za 400KM.Izvinite i to je primanje!
Hahahah to je bukvalno primanje. Primas ga, a zivot ti prolazi.
Otvorio radna mjesta Bakir :-)
uh uh, ima sobarice da naj... onaj ba nazebu
Povrh 40 hiljada za vrijeme Bakirovog mandata... nije loše za jednu firmu... ali jugobalije ignorišu informaciju... pa će kad se otvori još 200 reći da je "tek nešto ostvareno"...
Ja bih posalo Konakovića da to provjeri, sve ama baš sve, i kasa blokove i PDV i kasete u podrumu, i štek u šanku... Osim toga što će tamo alkohol kad su rekli neće ga biti.