Sajam zapošljavanja
6

Otvoreno 150 novih radnih mjesta u Swissotel Hotel & Resort u Sarajevu

Klix.ba
Veliki broj građana posjetio je danas Sajam zapošljavanja u Sarajevo City Centru, kako bi aplicirali za posao u hotelu Swissotel Hotel & Resort, koji posluje u okviru grupacije Al-Shiddi Group, a koji će biti otvoren do sredine godine.

Svim zainteresiranim kandidatima pružila se prilika da, u razgovoru sa menadžmentom i uposlenicima hotela, saznaju više detalja o otvorenim pozicijama i uslovima za zapošljavanje.

Agencija Posao.ba rukovodi cjelokupnim procesom zapošljavanja, uključujući regrutaciju i selekciju kandidata. Posredstvom Agencije Posao.ba već je odabran i zaposlen generalni menadžer ovog vrhunskog, "five star luxury“ hotela u Sarajevu.

Nakon prikupljanja prijava, do kraja marta ove godine, pristupiti će se selekciji i uslijedit će intervjui sa odabranim kandidatima.

Swissotel Hotel & Resort u Sarajevu otvara "five star luxury“ hotel koji će svojom ponudom značajno unaprijediti hotelsku i ugostiteljsku ponudu glavnog grada BiH, što predstavlja jedinstvenu mogućnost za rad i stjecanje novih znanja i iskustava u dinamičnom i zahtjevnom okruženju, ali i jednoj od najprestižnijih hotelskih grupacija.