Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na sta smo spali da je vijest na klix-u o uposljavanju tri pripravnika....pa i Enes je zaposlio pripravnika u svojoj firmi pa sto ne objavite?
Žalosna ti majka vijest u novinama da opština zapošljava ni manje ni ni više več TRI pripravnika.Pa gdje su ti novinari ako ih uopšte ima da nas izvještavaju koliko je babinih sinova zaposlenih za stalno u toj istoj opštini.
Sta je sljedece " Prema i nformacijama koje smo dobili od Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, danas izmedju 11 i 12 sati nepoznate osobe su se posrale pored solje u Sarajevskom lokalu "Cheers", nakon cega su se udaljile u nepoznatom pravcu"? Standard vijesti nam iz dana u dan pada.....
Jos tri suvisna mjesta koja ce se od nasih para finansirati........ + ovo ne bi bila vijesti u selu od 2000 ljudi, a ne u gradu od cetvrt miliona.....
wow, 3!! jos 99997
Citaj izmedju redova 3 stranacka nesposobna uhljeba...
Misli se na tri stranacka nesposobna uhljeba...
3 pripravnika??? Auuu da nije "mlogo" kume??? Hoćel nam to budžed moć podnijet ha Kona šta veliš?? Il je bolje i ta tri ukinut za jos malo jači vatromet u ponoć 31.12 ??
Nikad neke vijesti da se neko zaposlio u privatnom sektoru samo na drzavni budzet.
Za početak, fakat jeste smješno da je vijest na jednom od najčitanijih BIH portala zapošljavanje tri pripravnika... Pošto sam ja iz opštine Novi Grad, nemam pravo na prijavu al' da imam uradio bi projekat za turizam a to je uredjivanje najstarijeg sarajevskog šetališta Dariva... Neki od sadržaja koji se mogu implementirati bez mnogo ulaganja su, biciklistička staza, parkić za djecu, street workout park, drveni šadrvani u sklopu izletišta..
" REALAN SEKTOR " u općini gdje je najbitnije uzeti neki Općinski i Vakufski prostor za 1000 KM mjesečno, a onda ga izdati drugom za 7000 KM, tako to funkcioniše godinama i u općini Centar, te i drugim Sarajevskim općinama. Da postoji ikakva pravna država, te policija to bi bila od strane Načelnika klasična: " ZLOUPOTREBA SLUŽBENOG POLOŽAJA", gdje se sa direktnim umišljajem nekome omogućava da se obogati, a od tog novca su mogli pozlatiti Sarajevo.
Kakva vijest...bravo!!!!Samo naprijed za 100 godina smo giganti.
Cestitke S.G i Hadjibajricu. Svaki dan konkretno pokazuje sto je na izborima pomeo pol.protivnike.
hahahhahahhaahhahahahahahahahahahahahahah