Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasicno bacanje para. Je li iko ikad analizirao ranije raspodjele i "biznise" u kojima su mnogi uzeli pare i nikad nisu nista pokrenuli tj. poslovi im nikad nisu zazivili. Nastavljaju sa populistickim i kozmetickim mjerama u kojima nema sistema, nema vizije, nema opstojnosti, niti se trazi.
Oni sve ispoštuju pred zakonom. Otvori se salon za nokte na ženu, ona uzme poticaj u novcu ili joj država uplaćuje staž godinu dana, dodijeli joj sredstva za rad. Kad prođe godina, uredno se odjavi. Niko nikad dinara nije vratio niti se gledalo da se ijedna investicija države isplati, to je normalnom čovjeku dovoljno, ali botovi za sendvič hvale ili laju sve zavisno od toga je li njihova stranka na vlasti, nadaju se da će ih zaposliti kao portire u pošti, elektri ili općini.
PROPALA DRZAVA,NISTA POSTENO OVDJE NEMA,PODOBNIM CE PODJELIT NOVAC KOJI NIKAD VRATIT NECE,KAO I DOSADA,SVE ISTO
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav posao nudite omladini. Da rade 6 dana u sedmici po 10 sati. Sa 5 dana godisnjeg. Da ne smiju ni pomislit na bolovanje. Da rade za 800 maraka. Da dobijaju platu pola na ruke pola na banku.
Dubayi putovanja po preporuci stranackih golega prijatelja familijarnih klanova.
pare podjelite ljudima sa biroa ,bolesnim ,borcima itd ,tad ce te uradit nešto konkretno..gdje su primanja nezaposlenim koji su u socijalnoj potrebi svaki mjesec? Vas treba rasformirat ničem ne služite
fuj i sram vas bilo ,seljačića tzv maglajskog minističića nipovog vezalja..opet se podobnim štima i ništa se novo neće desit a kamoli bolje dok se mahalaški mentalitet ne riješi
Hoce li blokirat stranica u 7:55, kao i obicno, pitam za jarana
Niko ne prica o kriminalu u SZ, sklapanje stetnih ugovora, namjestanju javnih poziva. Program posao za sve Igor Kamocaj prazna mjesta kod prijave poslodavaca namjestene firmama da dobiju sredstva da bi nakon sto je smijenjen postao direktor u jednoj. Edina Ljubuncic direktorica Zavoda Ks bivsi direktor je zaposlio ijako nema ni strucni ispit. Novac ponovo ide podobnim robovlasnicima. Delic suti za fabriku peleta, Dubai bacen novac kao i pare za svoje udruzenje sto je dobio od Vlade Ks.
Kasnite jedno 10-15 godina!
3 dana konkurs???
Velika ubleha
Taman da zaposlis ljude u onu peletaru sto ces otvoriti
Program za djecu uhljeba da dobiju i oni posao..to sto ste rastjerali SPOSOBNE mlade iz BH to je neka druga prica,oni ce dobiti posao u EU..fuj kad vidim ovog Delica i ovu Loncar sve mi je jasno zasto se mladi evakuisu iz BH..fuj fuj fuj!
Opet će uzeti njihovi. Kakav jadan startup za sposobne ? Vi njima ne trebate njih je većinu prigrlila Njemačka.
Dovedu direktore u firme da terorisu radnike radnici napustaju,onda kofol sa biroa dovode,Konakovicu sjeme ti se zaturilo
budzet za plate uhljebima za 2024 godinu, preko 7 milijardi 🤡 i sad oni daju 40 milione za biznise od kojih je 90% njihovo samo da uzmu pare i zatvore poslije.
Samo bježati u Njemačku
Trojki lopovčina br1, pa deset praznih mjesta
Federalni Ministar rada postade Nastavnik Fizickog koji je studirao 13 godina i najveci mu uspijeh bio da bude Komercijalista i da preko Udruzenja pere pare