Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
strasno dobra vijest ne moramo se vise brinuti za buducnost nase dijece
Onda trebas brinut za svoju buducnost kad djeca odu ko ce brinut o tebi kad ostaris treba drzavu gradit i revolucije pravit zbog djece i njihove buducnosti mi roditelji smo podbacili sto nam djeca bjeze u Njemacku radit
@Koristim Bravo stari! Odličan komentar! Svi nešto trabunjaju a realno,narod na izborima izabere ovu gamad.Ima krađe na izborima, kontam ja to, ali nema toliko da drastično utiče. "Fina raja" neće na izbore, mrsko im, nema zakoga glasati, šta ću glasati svi isit, i ostali izgovori. Heeeej, pa sramota treba da nas bude sve, dopuštamo da nam djeca idu bukvalno trbuhom za kruhom u druge zemlje, ostavljaju roditelje, prijatelje jer ih je muka natjerala. Sram nas sve bilo
Njemci su za nas gospoda. Uvijek bili i ostali.
@unbekannt. Dzaba vidi dislike..Naś narod je ćudo. Naravno da je bolje za uspjeśno radiś a nebudeś hamal,da znaś jezij kako treba..i onda kupovina doktoru its sve sam a ne ko zadnji kreten pojma jezik i normalno da ćistiś il bauśtela ćeka te..
Ljudi..Fajront. Ksd sam ja u 8h poćeo
trebali him struchni isprobavacha kahve povazdan?
Neki dan sam u Tuzli bio sa nekim ljudima koji firme drze..plate 1000 km.. Kaźe da ih ima koji su sve papire zavrśili i kuće ostavili itd i nakon 4 mjeseca u śvabiji zovu da ih primi opet na poso...istina 100%..
E ovo je prava slika naseg stanja u drzavi. zavrsis fakultet u namjeri da nosis odjelo kravatu itd. a onda umjesto toga uzmes kacigu i ides u drugu zemlju na baustelu...
@SteyrWT. Baś tako,a bilo je u Austriji bilo koji A1 iz Bosne don Njemaćka zahtjeva iz Goethe Institut. Ma da sam ćuo i da su u Goethe pokuśali oni znaś kako kod nas ide..Diploma za Lovu.. A dodze vam nezna rijeć pa otkriju po tome..
Ovo bi bila super vijest za poturad,..al oni su strucni samo za mjesalice, pite ili pravljenja cevapa pa tako ovo ne vrijedi za ljudski mulj
Propanite mrske Šwabe
@BihFm .neka oni dislike seljaćine do neba. Ni u dzep ni iz dzepa.Penzinalni fond je prepun. A problem je śto statistika jedno a prava slika da od 55 godine mnogi viśe na bolovanju do penzije su. A sad kad bi prije poslali narod u penziju i viśe jevtine radne snage uvede,oni plaćaju penziju kad se odbije procenat od brutto plate..
@Abdikant. Dzaba ti dzaba ja koji sam preko 4 decenije u njem. Mi pojma nemamo.. Ali za te pametne koji dislike itd. Zadnja neto plata sa Steuerklasse 3 ..5138,43,-.. Boli me ona stvar za vas crkni te i u bosni i njemaćkoj kad neznate.A Fakultete maćku o rep.
Bitno dislike 😂
Sie müssen über ausreichende Kenntnisse der deutschen Sprache verfügen. Das entspricht der Stufe B1 des Gemeinsamen Europäischen Referenzrahmens und bedeutet:.
@Rafaella. Neznam jeli u Austriji van EU ali traźe B1 za Unbefristet neki dan predala prijateljica..ali mozda se promjenulo..Über ausreichende Deutschkenntnisse verfügen (B1)
Samo ce politicari ostati i ovi sto drze kladionice Politicari u Njemackoj rade za svoju drzavu i vozaju se tramvajem nasi nisu ludi da idu ne treba nista da rade a 4000 Eura u padze plus lopovluk i korupcija
Jezik je obavezan vise se ni cistacice ne primaju bez poznavanja jezika. Tako da ko ima volju i zelju knjigu u sake jer ona otvara svaka vrata :)