Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klub postoji da bi neko primao platu iz budzeta, za TRI mjeseca zaposleno 7 osoba, "FENOMENALNO"!
u bosni ovako nešto nije potrebno. kakve tehnike, kakvi bakrači, pa ovdje praktički i nema posla. poslovi u državnim administracijama sdu već zauzeti, a u privatnika ako se zaposli ima da nadrlja im'o on tehniku komunikacije ili ne im'o.
Kakav ba klub? Koje mazanje očiju, ne mogu vjerovat... Hoće li to raja izlazit tu,razmjenjivati iskustva i pit kafe.. Još ubacite free wireless i eto ga.... Ofirni ste, ali ono pravo.
ovi mogu naci posla,,tipaaaa... bacanje pogleda u vis :),,ili ti ga ,,visenje na omiljenom štoku :):)
bolje ista nego nista. drzava je prisiljena priznati manjkavosti obrazovnog sistema pa je i ovakav vid pomoci od koristi.
Odmah kenjate, ne valja, sta ce nam. Pa ovo ima i u zapadnoj Evropi a ovo bas treba i za BiH, gdje je nezaposlenost ogromna. Hoce'l ovo dati automatski posao? Naravno ne, sve je do vas, ali ako kukate, tesko ce te naci posao, sorry.
Žalosno je što omladina već u srednjoj školi i na svakoj godini fakultetu se ne usmjerava na samostalno razmišljanje o otvaranju sebi firme. U Danskoj djete uči poljoprivredni faks da na svojoj njivi unaprijedi poslovanje i to EU i podržava finansijski.
Ako ne doživimo ekonomski boom s njihovim mOtodama, ništa od nas.
Ne bi bilo lose kada bi zaposlili lektora ili bar nabavili spell checker... Možda bi tada bar u samom naslovu izbjegli tipografske greške ;)
zar jos uvijek nisi navikao na tipografske greške :)??
ma jesam, ali u naslovu bas izbi oci
od februara do maja zaposleno cak 7 osoba... cestitamo i molimo vas zatovrite taj klub...
tri sedmice na obuku, nauce komunikacijske vjestine i onda budu ljudi zaposleni da ih prate 6 mjeseci