Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I otkaz cim izbori prodju. Joj al vas SDA tambusa u ime allaha pa to nisu istine
@onzele Nažalost bit će tako, govorim iz ličnog iskustva. Prije dvije godine dobijem posao u jednoj državnoj firmi, ja se obradovao kao malo djete, da bi malo poslije izbora došlo do poništavanja konkursa i otpuštanja nas 20tak koji smo primljeni.
Sve ce ovo otic s bozojim pomoci u firme zelenih termita. Kad se radi o drzavnim parama zna se da se moraju provuc kroz trezor hehehe
Predizborna škola muzike za birače.
znali.ko.kada je isplata sa biroa stari grad
Kažu prvo će borce zaposliti.........
Čim dobiju ono što žele,ajmo noga fuj.!
Šta je sa ostalim kantonima nije Sarajevo BiH.
kofol, a poslije izbora odma otkaz
105.528
Toliko jos fali da el bake namiri na 100 000 radnih mijesta, ha ha
A zauzvrat trebamo glas dati vama zelenim sda kriminalcima, jel to?
Ja Bogami neću sa biroa,meni dobro na Borovu...
Najviše traže grobare.
Pokusaj prekida placanja novcane nadoknade radnicima kojo su ostali bez posla uz ponovno zaposljavanje na kratak period he novo spin SDA prevrtanera. Istu politiku vodio he sdp kada he upravljao biroom. Slucaj Igor.
MA NEMOJ!!! još jedna doza robovlasnika i njihovih robova ... Fuj !!!!!!!!!!
Pa narod pljuje Bakira koji je obecao ono sto je obecao ali cinjenica je da se ne moze vise naci radnik i da smo u situaciji u kojoj se radnik vec prije 2 godine dobro poceo vrijednovati. Kriticari govore ja ali zaposlio je u Njemackoj itd itd. Covjek je ispunio izborno obecanje i prije roka a to sto ga mi mozda ne volimo kao i one hostaplere oko njega je druga prica. Znam samo da firme kukaju za radnicima i da ih sve teze nalaze.
više se plasim poziva sa biroa nego radara
Treba ove izbore svake godine organizirat, ne bi li se vazda trudili oko naroda