Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj \"urbann\" vjerovatno si baš ono \"jarane ocam. urban\" ako si se prijavio na 100 oglasa a niko te nije zvao na razgovor vjerovatno se trebaš upitati zašto te niko nije zvao ?! Buduci da ovako \"dobro\" pišeš komentare vjerovatno ovako \"dobro\" pišeš i prijavu za posao... čitaj čitaj.. obrazuj se, školaj se.. idi na treninge.. idi na usavršavanja BUDI KONKURENTAN na tržištu rada, imaj nešto za ponuditi osim \"urbane spike\"
sreća pa ovih nekoliko pjevača ima mišljenje za one koji ga ne iskenjavaju na ovom clanku vjerovatno znaju o cemu se radi... ovo nije dodjela superbrands koja se kupuje bez glasanja (procitas clanak pa vidis ko je i kako glasao)... @as ti fakat smori...posao.ba ne radi sa javnim ustanovama odnosno njuhovi oglasi se prenose...za one koje su trazili i nasli posao preko posao.ba ova dodjela ne znaci mnogo ali to sto se neko \"javlja\" na 100 oglasa i niko ga ne zove je vec pitanje sto ga niko ne zove a ne sta radi taj portal. Nema zakonske obaveze za firme da objavljuje konkurse na internetu jer za bolje upucene jasno je da ova drzava zakonom jos uvijek ne priznaje interenet kao sredstvo oglasavanja... Izvinjavam se unaprijed zbog kilometarskog komentara ali brate ovih kenjača mi je preko glave...ni za motike to vise nije...
Trebali da ti nacrtam.
posao.ba je obicna farsa na 100 oglasa se javis i niko te ni ne nazove za razgovor, suplja, firme moraju po zakonu objaviti konkurs, a ljudi vec rade na pozicijama-smjesno ko sto nam je i drzava smjesna, ustvari rinaka od drzave
smori me buraz ,smori,molim te drugi put budi kraći i jasniji
Mislim da bih iz natjecanja trebalo izbaciti sve telekom operatere, elektroprivrede i druge monopolističke kompanije. Svakako da su najpoželjniji poslodavci ovakve firme koje same diktiraju potrošačke cijene i sebi nabijaju plate otimajući od sirotinje. Među ove kategorije svrstavaju se i sve ,,ustanove\'\' organa vlasti poćev od općina, kantona, federacije i države. Oni usvoje budžet pa prvo sebi odvoje za plate, tople obroke, regrese, putne dnevnice, odvojeni život, telefone, informisanje itd.. pa ono što ostane dijele u druge svrhe.Mislim da bi se portal posao.ba trebao pozabaviti korupcijom prilikom zapošljavanja u državne službe te i Odborom za žalbe koji je uvijek na strani jačeg. Treba na portalu postaviti forum na kojem će građani prijavljivati tu vrstu korupcije iz vlastitih iskustava.To bi bila najveća pomoć nezaposlenim.
Informatika i telekomunikacije... hm?
Te kompanije bukvalno prinudjuju svoje uposlenike da glasaju za njih. Natjecaj je cista farsa. Fuj. Nebih nikome preporucio da se zaposljava u kompanijama sa tom nagradom!
Dobar si. Jos bi mogli uvesti kafegoriju Ko je najvise zalamp\'o drzavu i radnika, a sve po zakonu :)
Najpozeljniji poslodavac u BiH. Moz\' si mislit. Da daju titulu robovlasnik godine, pa hajd\'-hajd\'.