Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA REKETASI... Falite se sto ste namakli od sirotinje a nigdje vas po SDA FIRMAMA gdje se PDV steli da bude sto manji da se plati, također stranim korporacijama nesmijete nista ni bezazlenu provjeru da napravite gdje ste u BINGU KONZUMU AMKU INOVINAMA DUHANPROMETU i ostalim ROBOVLASNICKIM DRUSTVIMA znate fatat male radnje butike i pijacare i faliti se njihovom sirotinjom jadovi...
SDA Gestapo, se hvali ,kako godinu dana,tjera jadne inspektore, da zatvaraju, i kažnjavaju, PIJACNE TEZGE,CEVAPE I PITARE,i kako je ,za tu godinu oteo Sirotinji bijednih, 5,6 Miliona, a i ne spominje PLjacke u BOSNALIJEKU, ZELJEZNICAMA, BIH TELEKOMU,itd,,a ciji se iznosi mjere u Stotinama Miliona
i anamo oni utvrdili utaju.Da je nama samo 1 dan znali bi sta ste sve utajili tj protjerali krozsupak janjetine,utajili na telefone. kafane .automobile. kurve ,vanbracnu djecu, alkohol pa i oni planinski i morski zrakdo opreme za sve to a i frizera umal da zaboravim
!!!!!!"Na današnjoj konferenciji naglasili s kako su utvrdili da im nedostaje još 493 radnika, zbog čega su tražili od Vlade FBiH dozvolu da u ovoj godini zaposle nove osobe." !!!!!!!!!! Sta li ce raditi tih "493 strucnjaka" Jel opet VSS, biothencikog, tehnickog, farmaceutskog smjera, da razotkrivaju utaje poreza?
ovdje nema sanse posteno raditi drzava ti trazi svoje nije ih briga dali si ti taj mjesec zaradio ako ne platiš idu kamate onda ti uzmu crno ispod nokata tako se ljudi dovedu u situaciju da bi dali plate i zaradili mizeriju moraju zakidati drzavu da bi dali drzavi na svaku 1KM drzava uzima 0,70kf i onda se cude ne znam sta Ce samo kad sve pozatvaraju
Lazu. Koliko su i odpecatili naredni dan?
Ova Uprava funkcioniše na ''gorivo'' dobijeno iz stranačkih GO/ stožera, prema tome mogučnost da vam dođu u kontrolu je manja od 0,1 % ukoliko ste ''stranački fan, funkcioner ili finansijer''.
Ova Uprava funkcioniše na ''gorivo'' dobijeno iz stranačkih GO/ stožera, prema tome mogučnost da vam dođu u kontrolu je manja od 0,1 % ukoliko ste ''stranački fan, funkcioner ili finansijer''.
Apsolutno nisam pobornik SDA stranke, ali mislim su ovi rezultati pozitivna stvar. Želim da vjerujem da će naredne godine težiti stati u kraj privatnicima koji izrabljuju radnike, kao i javnim preduzećima da plaćaju dug. I za javna preduzeća treba da slijede kazne kao i za privatnike, i to treba oštrije. U svakom slučaju ja podržavam rad ovog čovjeka, briga me za stranku kojoj pripada, rezultati su očigledni. Udarite negativan komentar za svaku podršku ;)
Koliko su te platili...
@BitLordz Izvinite molim vas sto ne mislim kao vi. Znate, najlakse je ici linijom manjeg otpora, pa ovdje napisati jedan takav komentar kao što ste vi napisali, i dobiti podršku ostatka populacije. Vidite, ja sam ipak odlučio da pročitam detaljno izvještaje, i uporedim prethodne godine sa ovom. Neka bude da me je neko platio, jer je ovdje vjerovatno tako najlakse. Pozdrav.
zdravko mamic bio u Bosni
Bez jake porezne politike nema ni drzave ,ostani duzan u Svicerskoj porez ili recimo u Kanadi USA Norveskoj, odmah ti sve zapljene i jos robija ti negine !!!!!
Ovo si slagao .... za druge drzave ...
Joj kad vidim ovog ćelavog SDA uhljeba/uhljupa od direktora zlo mi je ..on se nešto hvali rezultatima , traži da zaposli još 500 uhljeba a državne firme mu duguju milijarde ..mrš stoko !
Bez jake porezne politike nema ni drzave ,ostani duzan u Svicerskoj porez ili recimo u Kanadi USA Norveskoj ,pa ces vidjeti ,pises gluposti jarane !!!!
Pa te pare jedan "malo jači" političar klepi za jedan mandat.
porezna uprava...........UIO........jednako korupcija mito i...........najveci lihvari u ovoj drzavi.....
A gdje nema mita i korupcije u našoj zemlji? Najveći lihvari smo mi narod, koji ovo dopuštamo. Mi smo sami sebi najveći lihvari. Pozdrav, ništa lično
@stav12 slazem se, da mi ne hranimo mito i korupciju ne bi je ni bilo.........al nekada je to laksi izlaz........
Cuj utaja poreza, ovdje! pa kome taje? sta, kriju od sebe...mame redovno