Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Clanak vrvi lazima. Hrvati misle ako je hrvat ministar da onda samo oni odlucuju. Vidi se da je ovaj projekat prosao samo kod hrvatskih institucija. Pitam hrvatskog ministra dali je ovaj projekat osim Zagreba prosao i parlament one drzave u kojoj se radi trasa ,mada ministar zna da nije. Pa strucnjak ortoped LJubic za saobracaj(koji nije imao ni vozacku prije nekolike godine) zbog koridora je dao ostavku. Novi ministre za saobracaj ne samo da se da se trasa koridora nesmije dirati nego MORA a stetu zbog zloupotrebljenog polozajaod 32 miliona mora nadoknaditi bivsi ministar LJubic i Hrvatska. Za stetu koju je nanio LJubic u jednoj TV emisiji u oci mu je prije 1,5 god. rekao profesor Busatlija da ce ga tuziti i da ce snositi izazvanu stetu.
za kotromanjića: Meni kao Hercegovcu i Mostarcu Počitelj sigurno nije manje drag. Autocesta bi mu pomogla u turističkoj promociji. Gotovo identičan primjer je Skradin u Hrvatskoj koji je doživio procvat zbog mosta i odmarališta s pogledom. Da negdje odete nosom izvan ove jadne zemlje znali bi nešto više. I još jedna stvar - ako se sad dobronamjerno mijenja trasa ceste zašto to nije učinjeno prije nekoliko godina otkad se razmatra kuda će proći. Ovako se, kada je sva procedura gotova, samo stopiraju radovi koji su trebali početi krajem godine. Čudno!??
hehehehe pokupovo vrankic i ostali hrvati u vladi zemlju po hercegovini pa nema mjenjanja trase bas bogati heheheh lopovi hrcegovacki para na zovegu
Ovo samo Dodijeva računica može da sračuna..evo pregledo sam ti ovaj megaprojekt sa tunelom.. 9 kilometara puta - 75 miliona u stratu, plus aneksi ugovora..ma ima da košta ko zgrada vlade..ko će ići tamo u neku vukogrebinu u istočnoj BiH da provjerava jel to stvarno toliko.. Dodik je najveći Bošnjak, on sve radi u našem interesu..kad izgradi ovo što je započeo i pokrade koliko je htio, srba tamo više neće ni biti, tako da sve ostaje na kraju nama..
svima nam treba i mislim da ga ne treba mijenjati zbog blagaja koji je najmrtvije mjesto u bih a kamoli radi počitelja i to zato što je to rekao neki slikar da smeta most počitelju to je sve politika i nemojte se svađati jer to političari i hoće AUTO-PUT NE SMETA niti blagaju niti počitelj ,blizu i znamsam
Bravo Kotromanicu, ha ja, taman posla ne smije se mijenjati, trasu okrenuti u Neum i od...ti sve redom!!! dosta suplje price:)
http://www.mkt.gov.ba/kabinet-m/Default.aspx?id=198&template_id=10&pageIndex=1 Evo, budite ljubazni pa pogledajte kakva je karikatura od strucnjaka i covjeka potpisala ovo besmisleno saopcenje...naravno da ne treba ici trasa autoputa kroz kulturno historijske spomenike, ne znam sta je tu cudno...ali ne, ove nakaze, zombiji i idioti na vlasti bi rodjenu mater prodali za pare...gadi mi se sve u ovoj drzavi vise, pa zar vise nijsta niej sveto ovdje??!?!?!?!?!?!??!
@RS Autoput bi isao kroz RS, ali jedini problem je sto je dodiku za istu dionicu potrebno 2miliona € pa je ipak ovo jeftinija (isto tako lopovska) opcija. Sve je to BiH! @croherc Samo da znas da se sve moze i sa srbima i bosnjacima napraviti ako se to radi normalno! Pitanje za tebe: Da li se autoputem kroz CRO prolazi blizu nekog spomenika kulture (kao sto je kod nas Pocitelj)? Brate dragi dodji u pocitelj i pogledaj, a onda pokusaj da budes (na trenutak) covjek i raci treba li autoput ispred pocitelja da prodje ili iza brda tj. Pocitelja! S obzirom da je IGH radio idejno rjesenje imali smo srece pa autoput ne prolazi ispod STAROG MOSTA! ;)
Ove nijanse plave i zelene na znakovima, ne slazu se bas sa sivom koja je dominantna na kolovozu i bankinama...
Bravo za lopove!
\'Položaj trase koridora 5-C ne smije se mijenjati\' Ma ja, bogom dan, pa se ne smije mijenjati! Kakva glupost...
sta ce vam autocesta, kad vam ni status drzave jos nije rijesen. sama bih je nepostojeca drzava. mozda samo na papiru ... za kratko.
Auto put treba da ide u Neum i tacka .
pravo vlasništva iznad odluka ministarstva prometa. opstrukcija upravu vlašništva može odložit ili ukinut kreditne aražmane.iiiiiii
Bas je super da Bosna ima tako duge tunela, ukljucucji i taj koji si naveo u clanku. taj se put prema gacku toliko dugo gradi da ce i koridor VC biti zavrsen u isto vrijeme. ako im je dosad trebalo toliko vremena da probiju 400 metara ocekivati je jos nekoliko godina da se zavrsi taj tunel...ako se ikad zavrsi, znajuci Dodika i kako voli uprazno obecavati. najduzi tunel u BiH i Evropi ce biti na dionici Vc od Sarajeva prema Mostaru ispod Prenja. Duzina tunela ce biti nekoliko desetina kilometara i bice na podrucju FBiH. Za osatak svijeta ce taj tunel biti na podrucju BIH, iste one drzave na cijem je podrucju i tunel koji si naveo i koji se gradi.