godina uspješnog rada
102

Poliklinika UniMed: Otvorene pozicije za ginekologa, urologa, gastroenterologa i pedijatra

Poliklinika UniMed
Poliklinika UniMed
Poliklinika UniMed s ponosom obilježava godinu dana uspješnog rada u pružanju vrhunskih zdravstvenih usluga u Sarajevu.

U kontinuiranom nastojanju da svojim pacijentima osigura sveobuhvatnu zdravstvenu zaštitu, a uz postojeće usluge u oblasti interne medicine, kardiologije, endokrinologije, radiologije, stomatologije, oralne hirurgije, i patološke i patohistološke laboratorije, UniMed širi djelatnost i otvara konkurs za pozicije ginekologa, urologa, gastroenterologa i pedijatra.

UniMed nudi atraktivne radne uslove, uključujući konkurentnu platu, mogućnosti napredovanja i obrazovanja, te prijateljsko i stimulativno radno okruženje u profesionalnom i posvećenom timu.

Kao integralni dio Univerziteta Sarajevo School of Science and Technology (SSST), UniMed ima pristup najnovijim istraživanjima i tehnologijama koje omogućuju eskpertne zdravstvene usluge svojim pacijentima. Zaposlenjem u UniMed poliklinici, postajete dio stručnog tima usmjerenog na pružanje najbolje moguće zaštite i njege za pacijente.

Za više informacija o otvorenim pozicijama i detaljima prijave, posjetite stranicu www.unimed.ba, kontaktirajte nas putem email adrese [email protected], ili direktno putem telefona 033975002.

Konkurs je otvoren do 10. maja, do kraja radnog dana.

Također, postojeći i novi pacijenti uskoro će imati priliku da koriste najnovije tehnologije i tretmane koji omogućuju još veću prilagodljivost i personalizaciju zdravstvene zaštite iz oblasti ginekologije, urologije, gastroenterologije i pedijatrije. Detaljan spisak usluga dostupan je na web stranici UniMeda, a njihov stručni tim je na raspolaganju za zakazivanje termina i ostale informacije.