Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A i mi svašta roller coasterom zovemo..
pa ima nagiba 7%, malo jače nego voz
Ovo nije roller coaster, ovo je Alpine coaster. Ne troši energiju, kreće se pomoću gravitacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Eno Dodik najavljuje otvaranje Referendumlanda 25. septembra. Također nudi adrenalinski užitak.
Brže idem sa trotinetom.
@BosanskiiSiin ducnes ga ti svima ovdje, maj.m.u.ne napaceni, ti mater nekom psujes za dodika i bakira. Pa prvi si ti pacenik ovdje koji smara sa ratom, haubicama i tenkovima. Sa jna i ostalim furackim komentarima, tipa: "djikani, nije vam ovo 92ga", "bosna ovo, bosna ono". Ti pricas nesto i pametujes drugima za dodika, a upravo si ti ta molekula zaprasenog razuma koja se ovdje pali, a sad ko ti neki intelektualac. Ja se sramim takvih bosnjoka, takvih koji mene poistovjecuju sa sobom i obratno. Mene je stid sto ti pripadas mom narodu, prema tome nemoj da pametujes, idi tamo cuvaj ovce, cobane sa ledine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad se najavljivala gradnja ovog adrenlain parka, ja mislio prvo hatmu proučiti kad budem odlučio da se spustim, a ovo haman za djecu do 12 godina?? O.o
Hahhahaha kakav crni roller coaster ovo je obicna djecija voznja.. Na "najjacoj" dionici mozes dojit bebu dok se tagujes na FB.
grome wolila bi i ja
hocel bit pive ?
Pa bolje trolom se voziti.
Ne kontam svrhu i uzitak na ovome cudu koje moze maksimalno 40 km da razvije..
Znači, nema šanse!
Turisti? Mislite na ljude koje dolaze iz zemalja gdje postoji 6 Flags, Phantasialand i Europa park??? Što će oni misliti o ovome?? Misliti će kako to da je stradala bob staza izgrađena 1984 a ostalo čitavo nešto građeno u 60-tim??
Brzi voz "zenica-sarajvo"
Draže bi mi bilo da su vratili bob stazu u prvobitno stanje...
Bosnje vole da se voze djabe
koja G sila,da ti mozak ispadne
Ja mislim da su i dječija kolica imala bržih vožnji...
Meni je roler koster bilo spustanje u ratu niz Igman i to niz tzv rižu(ko se spustao zna o čemu pričam)
Mozes li objasniti na sta se odnosi ta riža nisam upucen
treba ovdje jos dorade ali lijepo izgleda