biznis
437

Pogledajte novi korporativni spot BH Telecoma "Dobre priče nastavljamo"

Klix.ba
Kompanije BH Telecom predstavila je na današnjoj konferenciji za medije viti novi korporativni spot baziran na promociji društveno odgovorne uloge.

Kako su kazali akteri spota su njihovi partneri koji su u prošloj i ovoj godini ostvarili najbolje rezultate iz svojih oblasti i to: Amel Tuka, Damir Džumhur, Irmela Peranović, Džanan Musa, Aleksandar Seksan, Divanhana, Bakir Nakaš koji su pristali biti dio ove lijepe priče.

Iz BH Telecoma zahvalili su se partnerima što su, kako kažu, svim srcem i pozitivnom energijom, doprinijeli da ispričaju lijepe priče i da pokažu kako zajedno možemo više.

Produkcijski i producentski je ovo bio iznimno zahtjevan zadatak. Snimanje je trajalo 6 dana, u Sarajevu pet i jedan dan u Zenici, uz najviše profesionalne standarde i opremu: filmsku kameru, podvodnu kameru, uz podršku vatrogasaca, ronilačke ekipe, statista, make up artista, kostimografa i svih 6 dana 20 ljudi je, na terenu, radilo kontinuirano.

Režiser spota je Sanjin Manov, autorsku muziku je radio Adnan Zilić, copyright Mirela Franković, u produkciji agencije Foto Art. Novi korporativni slogan BH Telecoma je "Dobre priče nastavljamo",a kako poručuju oni zasigurno dobre priče nastavljaju.