Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ok video ali sta cu ja kada vam stopa moja tv.
stopa ? imam je vec 3 godine i nije ni jednom zastopala..
Trebalo je i građane u spot ubaciti pod parolom : "Mi sve ovo plaćamo !"
Pa sta bi ti sine djaba da zoves i gledas kablovsku? @BasePrompt
aco najjači lik od svih :)
Sta reci, koju posluku porati. U vecem dijelu Opcine Centar nisu u stanju (tehnicko pitanje) da korisnicima MOJA TV daju internet brzi od 10 mb. O cemu pricamo.
Glupost nevidjena, firma se hvali uspjehom koji su postigli preko naseg novca, ukradenog od strane vlade. Ovo treba sto prije privatizovati. To je najbolja stvar koju mozes za narod uraditi, drzavne firme nikada ne mogu biti eifkasne kao slobodno trziste......
idemo prvi, krademo vise
Koji debil moras biti da takvo nesto kazes hajd ti svom telemahu koji ne krade ...
ja dva mjeseca cekam da mi ukljuce moju tv. neki dan isao da se zalim , kazu mi nemamo opreme. joj majko mila pa sta rade.uzas. firma ima extra profit oni nemaju opreme da spoje novog korisnika.
Da krademo nastavljamo
Nema događaja kojeg BHtelecom ne sponzoriše a između ostalog i PLBiH...Za to im skidam kapu svaka čast.
Gledam ovu reklamu i citam clanak preko internet usluge koju mi Telemach pruza. Telemach >> Bh Telecom
Kad si debil jel ti se nana svaki mjesec zahvali telekomu na penziji