Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih radije da se nista ne izgradi, nego da toplificiraju sva naselja. Da se vise ne lozi ugalj. Zimi ne mozes disat koliko je zagadjen grad.
Šta ja imam od tih zgrada? Veliko ništa! Rođena sam Tuzlanka, dijete RVI-a, a u svom gradu nemam posla i odustala sam davno tražeći ga. Godinama radim u Živinicama, a prije toga u Lukavcu i to je to. Bila bi sretnija da su mi nacrtali neki plan obilaznice oko Tuzle da se ne peglam u gužvi pri povratku kući. Mislim da nema grada (a imamo status grada) na Balkanu gdje šleperi, autobusi i ostala vozila u tranzitu prolaze kroz samo mjesto. Sramota!
@Zarathustra http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.239.html:378074-Zavrsena-obilaznica-oko-Beograda Za Beograd je ostalo još nekih 7 km, ostalo je bilo gotovo prije 4 godine. Ne bih da poredim Beograd i Tuzlu, ali kad i Čačak ima obilaznicu, šta reći...
@atheos Opština je svakako odgovorna, dopustila je izgradnju što nelegalnih, a boga mi i legalnih objekata na mjestima gdje je planirana izgradnja alternativnih puteva, te obilaznice još prije zadnjeg rata (područje Ši Sela, te Slavinovići - Ušće). Znači, planirano je još 80-ih godina, ali pojeo vuk magarca.
kako zavodljiv pogled ima ova plavka. Onaj dedo s Ilidze od juce bi je odradio sad-sad.
neznam sta hocete litvanija je u EU a veca sirota od BIH cak glavne ceste nemaju asfalta i dolazi polovna roba kao donacija iz drugi zemalja
Sta je ovo arhitekti koji projektuju u SketchUp il nesto :-D
ne mogu da vjerujem koliko je los ovaj 3D prikaz
Sve ću da vam nacrtam samo da ostanem na vlasti...
super su oni.. svi smo prezadovoljni fakat s njihovim neradom i lopovlukom se mogu mjeriti sa burkinom faso. meni na primjer ne dozvoljavaju da na neplodnom zemljistu gradim fotonaponsku elektranu iz nepoznatih razloga. kaze nismo tu planirali elektranu. fala im sto mi ne zele dozvoliti da investiram novac ulozen u inostranstvo u svojoj zemlji
Krenula predizborna "kompanija"
Da je ta Tuzla barem uspjela saćuvati koju fabriku, gdje se stavara i pravi novac, od pljaćakaša kroz neki lopovski proces privatizacije, a izgradnja grada bi se odvijala sama od sebe, a ne da se na lokacijama uništenih firmi nažalost grade stanovi.
@SvetiJuraj Taman toliko su saćuvali da u njoj ima posla za nekih 3000 ljudi, tj. porodica.
Znaci pred izborna kampanja je pocela a tek smo u aprilu.
Jeli ovo expanzija za Sim City Tuzla edition , poslije Vlasica Mega City projekta kupujem i ovu igricu o jeee 😆
Imamovica za predsjednika.
Prvo vi spasite objekte carsije koji su od krucijalnog znacaja da Tuzla ne izgubi ono sto je cini gradom..
Sta god da izgrade nema vecih komunjara od njih nista ih nece uciniti ljepsim i boljim
Da, vjerovatno bi bilo bolje da SDA vlada u gradu, pojima nemas sta pricas
Sve je to isto. Ista bagra! Samo kod nas su i fašisti i antifašisti isti, svi kradu. Samo se sobom bave i pred izbore se probude i ko fol nešto crtaju!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)