Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta vise animacija, gdje su masine na trasi, gdje su kilometri izgradjenog autoputa...
Dajte Japancima da ljudi za 2 godine završe komplet koridor. I neka naplačuju putarinu. Pokrali ste nam miljarde akciza imamo 100 km autoputa ua 15 godina,isjecanog na 5 mjesta po BiH. Nemj te nas više maltretirat s ovim glupim prikazima.
Najzahtjevniji projekat u historiji 3D animacije
Ko je pravio vizualizaciju i koliko je kostala s obzirom da se radi o jako neizvjesnom projektu?
Kakve su ovo gluposti...kako bi izgledalo, ako bi se izgradilo... Znaci za sada su to samo mastanja. U domenu npr kako bi izgledalo kad bi prosjecna plata bila 2000KM , kako bi bilo kad bi policija radila svoj posao, kako bi bilo...
extra, video simulacija je tu, jos autoput
Nikad ovo ne nepravise
svako dan neke informacije o autoputu a neće se ni za 5 godina pustiti u upotrebu ni metar. Dokle više, ko plaća ove objave možda za ovo idu pare od akciza
morel sad jedan simulator kak bi izgledalo dase vozamo tim autoputem kroz Prenj
Meni je 40-ta, onako me zivo interesuje hocul boze dozivit da se provozam ovim pompejno najavljivanim projektom. Nista haman valja kod Mare da vidimo sta njene kasike kazu....
Ovom narodu se svašta tovari na ledja,neki mega objekti kao u Dubaiju,a sirotinja pritisla neviđena.Ovi bjednici koji su prigrabili vlast,grabe se na sve moguče naćine sv e dok ih nareod ne počne istinski crkavati od gladi.Koje robe i transporti koji bakrtači.
Kod nas je uvjek varijanta, “pogledajte kako ce nesto da bude”, i tako se vrtimo u krug, nista konkretno ..
Pogani SDA uhljebi...maheri u „kako bi izgledali projekti“
U tunel vjerujem samo ako će Dobrinjci kopati sa ''ove'' a Hrasnićani sa ''one'' strane. Ujedno predlažem izmjenu projekta i jedan uskotračni kolosijek '' sa foteljom'' za gospodina'' moj babo je , moj Babo je'' na ručno guranje. Svaki član Stranke po jedan dan godišnje da gura.Zza građansku opciju svaki građanin jedan dan da gura.
Kod samo neke makete, simulacije, 3D animacije, a autoputa ni narednih 100 godina.
Opet napreduju u animacijama al na terenu ni na vidiku!
Niko ne troši na ova 3d videa kao mi!! Neka mi neko stavi link neke zapadne zemlje koji predstavlja dionicu autoputa. Ovo u našoj besparici mora da prestane!