Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od akciza su sakupljene milijarde. Zasto podizu kredite? Da li ima ijedna pametna glava da postavi javno to pitanje nasim glavonjama?
Ima pametnih glava, ali se ne pitaju. Odluke donose DIFovci.
pa budale znaji da pare od akciza idi za krpljenje budzetakih rupa, predizborne kampanje i jos kojekakve gluposti. Pitanje je zasto su nas slagali i ko ce odgovarati za sve ove malverzacije i lazi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ZASTO SE PODIZU KREDITI JEL NOVINARI ??????
Jboo vas vise EU banke. Pored akcizaa , sljedeca direktiva od EU ce biti uvodjenje placanje godisnjih poreza na imovinu. Ode jedna cijela plata nas smrtnika .
Pa zar nam nisu akcize nametnute pod izgovorom gradnja autoputeva.Bože koja nas bagra šalta kako hoće.Otimaju se za VLAST i nogama i rukama,ko zna zbog čega nek nagađa.
O pa neka nas narod nista ne zanima. Mi smo jedna glupa stoka. 11mil eur kilometar, pa nije preko okeana.
Rekli ste da pare od akciza treba da idu iskljucivo za gradnju puteva, dje su pare sto ste dosad skupili ????
11 miliona kilometar puta? Ma daaaajte :)
Kakav kredit pa skupili ste 80 miliona za 3 mjeaeca o cemu ovi pricaju ko koga ovdje jebe vise
Od akciza kojima su nas navukli i podmuklo prevarili će se finansirati stranačke kampanje i podmićivati glasači, a mi ćemo zaduživati nerođenu djecu basnoslovnim iznosima od pola miliona KM, za tričavih 15 kilometara.
salji djecu na zapad
1/2 MILIJARDE KM!!!!!!!!!!!!!
A di su pare od akciza? Kad su ih podizali rekli su da je za autoceste, a sad za svaki kilometar trce po kredit.
Kakvi krediti??!! Pa šta je sa akcizama?!
Srećom da nisu 360 miliona KM skrkali u npr. revitalizaciju Energoinvesta ili FAMOS-a. Ovako će 100 radnika dobiti posao 3 godine.
Kad bi izbori bili svake godine pretvorili bi se u Svicarsku.
Ja hoću da kupim auto od 20.000 km. Na računu imam 30.000 km. I sad dižem kredit od 5.000km. za kupovinu auta. Zvuči suludo zar ne.
15.8 km? pregovori? pa da ti pamet stane. Ovi naslovi su giga-brutalno bizarni kao i politika nasa cjelokupna
@maljson očito će kolovoz biti od titanijuma, za te pare je Indija lansirala raketu do Marsa
4 godini ladili damu,a sad se zaletili. Pa uceram vam vise k....,onaj u avazu pise danas da su obezbjedili 2,5 milijardi,onaj se Zvizda vratio neki dan iz p.m.kaze dobio 500 miliona za autoput. A sad kao pricao za kredit....joj al gradimo,ubismo se kolko gradimo