Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počeli pripremni radovi na autoputu - dizajner i ilustrator upalili kompjutere, popili kafu i saće da rade na vizualizaciji autoputa
@kemo1ba za bolju vizualizaciju morat ce i smotati jedan
Zalosno je samo gdje je BiH ostala nakon 25g od rata i sta je uradila nesposobna vlast od nje. Svi procesi su tako spori i ostali smo najgora drzava po infrastrikturi u cijeloj evropi
a sta ovak ba slici krampom kopa??? ahahhahha, Boze dragi......
Hoce li iko poceti da preispituje dodjelu poslova kineskim firmama za koje rade politicki zatvorenici ili ko bilo sta kaze protiv sistema. Ljudi rade bez ikakve plate naravno da ce biti jeftiniji na tenderu.
"natputnjak", jel se neko zaj..ava. ovo neka nova hrvatska riječ
e bas nam je stalo do kakvih nebitnih vukojebina, sarajevo tuzla bihac kad ce to biti majmuni nesposobni
Nije najjužniji tunel. Već postoji tunel Bijela Vlaka kod vodopada Kravice
Pardon, moja greška. Sad vidim na mapi da je tunel Počitelj ipak malo južniji. Sorry :)
kad kazu marka mu ko tepsija velika tako kod nas je jedan kilometar auutoputa ko necijih 100 km
Ovo klix 50 ti put spominje
Aha bit će nekad nešto. Srbija 900 km, Hrvatska 1300, Slovenija 560, Kosovo 120 (pet puta manje od BIH) Makedonija 300( duplo manja od BIH.
@Rabbit BiH ustvari ima oko 210km ali to su gradili preko 10 godina. To je stvarno slabo ali treba uzeti u obzir i geografski teren koji je doista planovit i tezak ali ne u svim dijelovima BiH.
@Rabbit @Potencijalni novi Brdovit
A gdje je 3d prezentacija? Nista bez toga...
Kako je odmah ljepše kada ima 3D animacija !
Na sve strane se započinje a ništa se ne završava...
Na slikama su sve NAŠI radnici !! Firma BOSMAN iz Sarajeva ! Nigdje ovdje nema ni KINEZA, ni AZERBEJDŽANCA ! Provjereni recept kako da uvedeš PODOBNE firme, posao dodjeliš STRANCU !!!
Lijepo!