Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud Dinki hotel? Od 1972. hotel“Zagreb” je DRUŠTVENA svojina. Unazad od poznato je da je 1932 zgradu kupila Željeznička zadruga, poslije WWII tu je bila željeznička škola a od 1950. ugostiteljski objekt. Kantonalna agencija za privatizaciju 2001. godine uknjižuje pravo vlasništva u korist “Meko Group Consulting Marketing”. Dinka Pinezić, rođena Šego je vlasnik od 2008. godine. Pod kojim je uslovima izvršena PRIVATIZACIJA 2001. treba pitati nadležne u Agenciji. Nadati se da nije dat u bescjenje i kupljen "bezvrijednim cerifikatima" kao mnogi kapitalni objekti, koji su bili u DRUŠTVENOM vlasništvu!
Zgrada ruznija od Dusanke Majkic Cakane.
nemoj tako, zar nije dražesna :)
konacno!!!!
Povoljan i brz servis racunara na vasoj adresi(kanton Saarajevo) detaljne informacije, http://servisiranjeracunaranavasojadresi.webs.com/
samo nek se obnavlja i gradi to nam fali , grad koji ce u buducnosti velika građevinska ekspanzija !
JADNI I BIJEDNI STE AKO MISLITE DA NAKON 20god SDA CE URADITI NESTO DOBRO!!! JADNI I NE ZASLUZUJETE DA ZIVITE JER STE KMETOVI Renovira bakir sto nebi boga ti???OVCE NA bROJU VUK SIT
Garant Bakir :-) :-) ...sala...jos samo bivsi Valter Peric,Hotel Nacional,i bivsa zgrada Feroelektra kod Katedrale...i naravno ono sto najvise zelimo Jajce Kasarna...i bice sve komplet :-) lijepi nas grad :-)
Ovo zadnje najljepse Jajce kasarna i nadam se da ce se obnoviti jer propada sve vise i vise. A i ostalo naravno. I meni je najljepsi ;-)
95 se rat zavšio 19 godina je trebal da se obnovi ono ruglo iz kojeg kerovi lutalice izleću,bježite omladino iz ovog seljačko šugavog grada
Ja i? Drezden je tek 2005. godine obnovio glavnu katedralu koja je srusena u razdoblju 1943.-1945. Znaci, Svabama je trebalo 60 godina.
Sve ove firme imaju menadžere, direktore, računovodstva, upravne i nadzorne odbore, revizore, odbore za reviziju, pa se pitam šta ili koga rade ti svi pomenuti, po kojem osnovu su rahodi veći od prihoda ako firme posluju i otkud toliki gubici? Neko mora biti odgovoran!
Kad stalno izbacuje :( ovaj komentar je za : http://www.klix.ba/biznis/privreda/omanovic-moze-biti-spaseno-1-200-radnih-mjesta-u-konfekciji-borac-travnik/140418079
Vraca se stari sjaj Sarajeva :D
Nek crknu dušmani. Sarajevo ce biti metropola uskoro, a vi ste Ku..c!!!! Cijeli grad je prerastao u jedno veliko gradilište.
grad ne cine zgrade.
ne bih ulazio u takve spekulacije, cisto konstatujem da grad gradom ne cine zgrade
historicistički vs. historijski?
Lokacija je fantastična. Idealna kad je Sarajevo u pitanju za jedan hotel. Lijepo sto ce biti obnovljeno, pa makar da se vrati lijep stari sjaj i da se popravi ovaj dom narkomana i skitnica da ne bude vise ruglo Marin Dvora.
Mora da se šališ. Lokacija je raskrnica, hotel se koristi da se prespava u njemu. U ovom budućem hotelu spavanje će biti moguće samo ako na recepciji dobiješ šaku apaurina.
samo emojte ga vabiti zagreb...predite ga u istanbul ili nesto slično
http://sarajevo.co.ba/wp-content/uploads/Hotel-Continental-danasnji-hotel-Zagreb-na-Marindvoru-Sarajevo-u-doba-austrougarske-vladavine.jpg Hotel Zagreb u doba Austrougarske Vladavine. :)
da nisi malo fulao raskrsnicu?
Znači neće nas više opucat onaj smrad u onom dijelu što je otvoren bio :D TOooooo :D