Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veca od plaze u neumu 😉
raj za sponze
Moj prijatelj iz Trsta je nacrtao ovu jahtu - Alberto Mancini. Covijek ima najbolji posao na svijetu - crta jahte za bogatase, putuje po svijetu, ide na najbolje 'parties' u mondenskim mjestima, voza Aston Martin - covijek je pobijedio.
Jes mu reko da klixaš ?
Roger Sto te nije jaran naucio da i ti crtas jahte, ne bi jeo burek za 2 marke.
Nevalja, sve sto ja ne mogu voziti to i nevalja.
clanak je glup...jahtu od 250 miliona vec posjeduje srbkinja sandra maliscenko....
život bez ovog ne bi imao smisla ,to je raj na zemlji 400 -500 raje s kojom se pozna i uživa , nema smarajućih vijesti crnih hronika ni političkie crne hronike ne to je grijeh kojekakvi trampovi putini obame binladeni i ostale gluposti samo zalasci i izlasci sunca . 6 500 000 000 kao da ne postoje ,čemu? što bi postojali?
Fadile inate ti se!
...ma, ovo će potonuti odma.....teško je to bolan....ima, preko tone 😉😂😂😂😂
ZA KOJI BOGOV MISLITE DA MENE U BOSNI ZANIMA DZJAHTA ZA SUPER BOGATU KLIJENTELU!!!!!!!!!
@MajKinSincina...isto sam se zapitao...koji k smarate narod koji 50 % nema posla?
@Japanska jabuka PIZDUNI ZAJEDLJIVI!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)