Izlazak na strana tržišta
60
Penzijski fond RS-a kupio dionice Facebooka
Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi vas bombardovali vi kupujete dionice njihovih mega tech. titana brao servi ahahahhahah
I nas su bombardovali, pa narod poletio u Bg na vakcinu
Glup si ko k*rac
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zašto nisu kupili dionice neke ruske firme. Hmm
Uskoro ce kupiti pola Federacije, jer penzioni fond Federacije duguje penzionom fondu RS vise od milijardu KM. Taj dug je narastao poprilicno od poslednje vesti na klixu. https://www.klix.ba/vijesti/bih/penzioni-fondovi-u-dubiozi-federalni-zavod-pio-a-rs-u-duguje-milijardu-i-10-miliona-km/160506042
@SerbianTrollMasteri Hahahaha Sta to FBiH duguje RSu. Pa RS duguje Federaciji bukvalno milijarde za industriju,ulaganje,penziono,uvoz robe it'd.Joj koji ste vi srbi prevaranti ahhaha.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja sam kupila dionice Facebooka Haha joj kakva vijest! Svako ih može kupiti..
Ima se ,može se!
Jaka vijest za neznalice, ha,ha, prepade me čuj kupili dionice
Koga ovi iz RS PPREF zezaju? Penzionere ili pamet svih građana RS? To što rade je čisto pranje para, a na račun korisnika tog Fonda. Šišajte ovce - ostalo vam je još vrlo malo!
I gdje te dividende idu?
E sad nam ne bi trebao FB i Messenger bagovat' 😂
Od 5 miliona isplaćene dobiti milion je poslano Dini i Peđi da razbiju Sarajevo
Dino i Peđa se ne vodaju po sastancima sa Dodikom i Čovićem. Koliko znam to voli da radi Bakir i da se hvali da je stub u Bošnjaka. Jeste stub nečega, samo kod osobe NN na Poljinama!
Sada ce i facebook propasti.
Smanjite penzije na 120 pa dogodinu i dionice Tesle
bolje dionice TIK TOKa
I Fadil je kupio BTC pa se ne kur..
Šećerbeg sad radi za Dodika.
Logicnije je povecati penzije, a ne isplacivati dividende. Bogacenje na racun sirortinje, a na njihov racun. Najmanje penzije, a neko uzima kajmak. Dividenda bi trebala ici osiguranicima, a ne upravi
Ovim penzijskim fondovima je korona došla kao poklon s neba, da pobiju malo penzionera i rasterete fond. Zato i ne kupuju vakcine.
Bolje da su u neki indeks.. Ipak ulazu pare penzionera.. Facebook more bit bidne, morebit ne bidne
Ali dobra ideja, definitivno