Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko bi se kupao u ovoj bari kada se u njoj istovremeno nalazi milion ljudi zamislite tu prljavstinu. Lijepo more..
Privatna firm u vlasnistvu jedne porodice za koju porezni obveznici svake godine izdvoje oko 200-300k da se namire minusi :D
Maloprije šetam,i dodjem na tramvajsku stanicu kod Zemaljskog muzeja. Tu vidim Panonsko jezero. I tako mi u priču, pa reko šta ima, gdje si, šta si, šta radiš,gdje su ti ostala jezera ? Ma kaže ono, iskreno, sad će sezona, pa se pripremamo za ljeto.
Vlada KS ce urediti plazu na Miljacki i bice to turisticki bum... bacanje turista sa obale na bocu od fante, cole, itd atrakcija... 😁
em nase.em prelijepo.idemo svake godine vise puta i uvijek nam je fantasticno bilo...
Bara obicna
Ne daju zeni sa maramom da udje u panonska jezera da bih joj se dijete okupalo.... Sramota velika, a jos Bog dao u tom momemtu uci ezan sa dzamije.
stae, kupas li se ti u odjeci
@menja8133 Sve vam neko nešto ne da...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)