Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se ovo napravi, i kad se napravi autoput i brza cesta do Sarajeva,moci ces sjesti u auto,i sve do Istanbula u dvije trake.Prije ce to oni napraviti, nego mi ovih 40 kilometara autoceste, sto se pocelo praviti u lotovima u narednim godinama.
@DrAlban nama je Turčin bio samo prijatelj dok je mogao da harči ove prostore
@gooUser1576053601 Da bi vam neko dao toliki kredit morate da imate I pokriće, tako da nije samo tako lako uzeti kredit... Srbija je uzela kredite al opet javni dug smanjuje.. I ima manji javni dug od Hrvatske koja je dosta bespovratnih sredstava dobila od EU
I mi gradimo al zgradu centralne banke u Hastahani koja ce poslije biti prodata nekom arapu klasicno pranje novca a to sto se raja guse u smogu i sto nema protoka zraka u gradu od tih zgradurina nije bitno.
@GospodjoBuraz33 Naporni ste sa smogom više. Ko god je bio prije rata u Sarajevu zna da je oduvijek bilo smoga, čak i goreg nego danas.
Inace ne rade se samo auto putevi. u narednih par godina vec su IZ BUDZETA obezbjedjena sredstva od milijardu evra za obnovu 5000km puteva sirom Srbije. Prevedeno u kilometražu, predviđena je rehabilitacija 283 kilometara autoputeva, 2.054 kilometara magistralnih puteva, 2.350 kilometara regionalnih puteva i 92,5 kilometara lokalnih puteva. https://www.blic.rs/biznis/vesti/krece-obnova-5000-km-puteva-donosimo-vam-spisak-svih-deonica-po-srbiji-koje-dobijaju/9e66en9
U nas tek pustili 4G
Vise novosti o izgradnji puteva u Srbihi nego u BiH. To je i dokaz gdje se (ne)radi!
Kod nas će do 2022 biti gotova jedna nanodionica kod Zenice u dužini od 2,74 km...
Sta rade naši sa autoputevima, gdje je ta direkcija za autoputeve? Mislim da bi se tužilaštvo trebalo time zabaviti jer očigledno novca ima samo se ono svim silama trude da završi u njihovim džepovima.
mogu mislit kolko se vučić nakro
Sve se kofol nesto gradi a autoput je kraljevina Jugoslavija trebala da izgradi prije 80 godina. I ovo su neke vijesti?
Vidjela Srbija da Bosna pravi autoput pa i ona digla kredit.
Terzicu pakasu raspiši i ti jedno 700 metara. Daj nemojte nas zajebavati iz naprednih zemalja imamo mi naše makadame
Za 4 dana se otvara 18km Surcin-Obrenovac. Jedan zavrsen, drugi zapocet.
Volim autoputeve
Nadrljaće kad im budu poplave sa ovolikim mostovima
@gooUser1561481605 Uz izgradnju uredjuje se i korito Morave tako da ce poplave biti proslost