Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li se meni cini, ili je fakat tako, da na pozitivnim vijestima bude vise negativnih komentara nego sad na nekim negativnim vijestima?
koliko negativnih komentara, uzzass! u takmicenju ko je losiji nema pobjednika! a zivot tece dalje i ne ceka na negativce, izmanipulirane mitovima, one s malom kitom i one sto svakodnevno moraju masturbirati jer ih ni jedna djevojka ne smatra privlacnim! ova saradnja je za svaku pohvalu, zato velika podrska ovakvim idejama!
rumeni Semir vlasnik kartela i striptiz cluba zvani opcina Novi Grad.
Nacelnik sarajevske opstine rumeni seljacic iz istocne Bosne i neko kaze ostao je Sarajevski duh, jest duh i duhovi a papci naselise kotlinu, nikad vise onog Sarajevskog smeka tipa TLN i New Primitivs sad su na sceni rumeni SDA umjetnici Jale rođaci i SDA insekti a pravo Sarajevo je na Zapadu pobjeglo od Balege
@BosanacCekaVizu OK on mozda nije Sarajlija ali ce njegova djecu sigurno biti prave Sarajlije.
@Brcak215 Nece jarane on je iz Brijesca oni su uvjek bili VOZARI
Da je ovdje učestvovao neki načelnik iz SDP-a ili DF-a, kao što je bio npr. Damir Hadžić, sad bi na svakom portalu sa font-om 30 pisalo: "GRAĐANSKE STRUJE SPAJAJU ENTITETE, MI JEDINI VALJAMO SVI OSTALI SU FAŠISTI"
morao sam
dogovarali se iza zatvorenih vrata koliko ce biti dobri poslje izgradnje trga
ne bi da komentarisem
Trg neka obnove ratni komandanti, komandirčići i njihovi borčići kao sjećanje na njihove neznanje,gluposti i zbog žrtvovanje mnogih mladih koji su ''založeni'' ...