Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Javite slijedece godine 01.01 koliko ste ih privukli:)
Jest vam krivo što napredujemo!
E moj Mr, meni bi bilo drago vise nego mnogima. Cinjenica je da politicari opcenito ne da nece nego zaista ne znaju sta privlaci strane investitore. Uvjerio sam se u to par puta. Treba prvo to znati,pa promijeniti,sistem,navike i shvatanja. Tek tada ima sanse.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakanj, kao i ostale općine, leglo stranačkih interesa i nezaposlenosti.
@clarion_ nisu to firme na vrtlištu jer i sam znaš da gore nema još ništa. Ne znam kako da ti definišem jer nisam stručan u tome, nisu to firme to je više neke obrtnicke radnje ili slično. A kako cujem u Ricici kod Kaknja ce Haris Neimarlija da pravi mali pogon za proizvodnju peleta. Bit ce nesto, nekad i na Vrtlištu mada mi se cini kako je gore pokretno tlo, al eto opet oni bolje znaju. Mandra je za Industrijsku zonu na Vrtlištu za godinu uradio puno, puno više nego Suri za deset godina.
http://bakssuzz.MyOpportunityPlus.com/
Iskren da budem ja sam iz Kaknja i prisiljen sam da idem raditi u drugu opcinu. Ovaj sadasnji nacelnik mi je obecao pomoci oko zaposlenja i nije pomogao, ali to nije razlog da ja ne vidim pozitivne pomake u opcini i ne podrzim iste. kakanj je procvjetao kako je za nacelnika dosao Nermin Mandra. Mislim da se vise pokrenulo "firmi", sitnog biznisa za godinu kako je on nacelnik nego za deset kada je Suri tu bio. Suri je samo pravio sijela, pijanke... Ako bih pisao sta je sve Mandra uradio, naravno sa privrednicima i svojim ljudima iz opcine, nestalo bi mi slova. Samo kino je kostalo oko milion i po, pa kuglana i jos puno toga. O Kaknju se pocelo pozitivno pricati i na FTV, FACE TV i drugim televizijama i medijima. Bravo nacelnice samo naprijed pa se i ja mogu nadati da ce i za mene biti mjesta u nekoj novoj firmi u Kaknju da ne moram putovati u drugu opcinu svaki dan.
Koje su to firme, da nisu možda na Vrtlištu?
Direktor Javnog preduzeća "Autoceste FBiH" Ensad Karić nije želio komentirati novonastalu aferu u Turskoj, u okviru koje je zamrznuta imovina vlasnika kompanije "Cengiz Insaat" Mehmeta Džengiza (Cengiz), čija firma u BiH gradi najvredniju dionicu autoputa dugu 20 kilometara. Vidio u medijima Upravo su Karić i premijer FBiH Nermin Nikšić (SDP) u maju 2012. godine potpisali ugovor s Mehmetom Džengizom za gradnju dionice Vlakovo - Tarčin na koridoru 5C, čija je vrijednost procijenjena na 237 miliona dolara.
SMIJESNE SLIKE SA POUKAMA :) http://adf.ly/bICS7 - lakiranje noktiju http://adf.ly/bICWW - ulaz u skolu http://adf.ly/bICdL - ja sam cat norris http://adf.ly/bIChx - ko je krao?! http://adf.ly/bICmN - od piva niko nije umro? http://adf.ly/bICvu - gubi mi se sa fb slike! http://adf.ly/bID1b - slika prica cijelu pricu... http://adf.ly/bID6W - kakvih ima ja sam zlatan. http://adf.ly/bIDCn - intervju za posao... http://adf.ly/bIDHX - muskarci ce uvijek ostati djeca ... http://adf.ly/bIDOb - Jedi ... http://adf.ly/bIDVn - gdje si srce? http://adf.ly/bIDbJ - Kad dlanovi pobjele http://adf.ly/bIDgh - Nisam ja gay :D http://adf.ly/bIDmc - Ajd upali cam* :) http://adf.ly/bIDs4 - Ne vjerujte FB slici, nikad! :) 2013 - KROZ SMIJESNE SLIKE! :) http://adf.ly/bIfOO - Januar http://adf.ly/bIfcU - Februar http://adf.ly/bIftL - Mart http://adf.ly/bIf8R - April http://adf.ly/bIfza - Maj http://adf.ly/bIg3B - Juni http://adf.ly/bIgRO - Juli http://adf.ly/bIgGU - August http://adf.ly/bIgAD - Septembar http://adf.ly/bIfOO - Oktobar http://adf.ly/bIezx - Novembar http://adf.ly/bIfiw - Decembar NOVOGODISNJE PODIZANJE RASPOLOZENJA, KROZ HUMOR I SLIKE! :) http://adf.ly/bMhTO - Gdje nam je prijatelj? http://adf.ly/bMhc3 - noc pred ispit http://adf.ly/bMhiJ - pozdravljam... http://adf.ly/bMhxH - sjetite se njega :) http://adf.ly/bMi2M - hoce li to skoro? http://adf.ly/bMi98 - hodajuca reklama http://adf.ly/bMiBx - koji li je blesaviji? http://adf.ly/bMiVg - uvijek postoji sposobniji http://adf.ly/bMiXs - krivo je more http://adf.ly/bMibv - Dragi, dobili smo! http://adf.ly/bMieE - crnogorac... http://adf.ly/bMii1 - centrifuga, potrebna? http://adf.ly/bMinp - posao pa posao :P http://adf.ly/bMitQ - zenit ces me? http://adf.ly/bMivU - dan apokalipse http://adf.ly/bMiy3 - zavod za zaposljavanje http://adf.ly/bRAe8 - Diler koke http://adf.ly/bRALn - A da ga vidi babo http://adf.ly/bRAoy - Ljubaaavi, mi smo mnogo toga htjeli, zaaajedno! MNOGO VISE SMIJEHA I HUMORA; www.humor-smijeh.webs.com ili na: https://www.facebook.com/groups/670840416271274
Uhh sto ovo objaviste.. Sad ce ih zatrpat ponudama, pa eto drugog belaja
Najvrijednija koja ce uci ce biti kosarkaski klub Mladost :)
a investitori ce na to: kao i ostatak BiH, obavezno zaobic
privlačenje investitora se zasniva na privlačenju firmi koje će iskorištavati radnu snagu, a zauzvrat će puniti budžet, od kojih će vlastodršci moći komotno živjeti, pa će vizualno izgledati da sve funkcionira. istinski funkcionirat će samo za investitora i vlastodršce, a narod će da stenje. pravi napredak se može ostvariti samo ako se promijeni sistem iz temelja što je realno nemoguće. ko je pametan i ima mogućnost treba da ide vani. ovdje će uskoro tuga doći pod svoje. neće biti ni za kifli.