Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Nigerija bude sila,moram ćemo priznati onaj offside,diplomatskim putem...
😂😂😂
@warma 87 Dan 2102 nije bio offside
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo 1 virus i ekonomije padaju a šta će biti do 2050 samo Bog zna
Allah salamet nam...
Kina i Indija su odavno super sile. Brazil jede korupcija i nece se toga zadugo osloboditi. Meksiko nikad nece biti super sila obzirom na sjevernog susjeda. Takodjer ni Nigerija obzirom na prisustvo kolonizatora Farncuza. Recite da ce Izrael biti uvijek br.1 super sila koja ce se pitati za svu svjetsku politiku. Takodjer njihove sluga drzave. Britanija i Njemacka ce uvijek biti tu kao sto su bili i stoljecima unazad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ostace Svabe u Evropi, Rusija, Sad i mozda Kina sad. Skoro isto sve. Kakva Nigerija, nidje veze. Mozda u Africi samo.
NAVIJAM SAMO ZA NAJVECEG PRIJATELJA R. BiH AMERIKU. NEDAJ TE SE DOKAZANI PRIJATELJI BOSNE.
Kina je vec ispred svih ,oni jedini imaju lovu u odnosu na amre koji printaju pare bez pokrica.
HAHHAHAAHAAHAA E CUJ NIGERIJA, IMAM DOSTA PRIJATELJA IZ NIGERIJE KAD SU MI POKAZALI SLIKE KO DA SAM SE JA SLIKAO U LUKOMIRU ALI TAMO DAVNE 1900TE GODINE. NEMAJU CESTE NEMAJU ZA PEZA , POLA NACIJE PROSI DAJ KLIX STVARNO SMIJESNO. KINA INDIJA I BRAZIL HOCE BITI ALI IZA NJEMACKE I USA . ZA JEDNO 100 GOD MOZE SE PR9MJENITI ALI NE U NAREDNIH 30 GOD
@Frjhxfjbgfhtts12456 Jaruga kina je ispred svih sto si napisao
ovaj clanak hoce da kaze da ce u narednih 50 god (realno to nije mnogo) jedna indija ili brazil preteci njemacku, sad i recimo neke evropske ekonomije. pa u indiji 30% ljudi zivi ispod granice siromastva i sad dok ja docelam penziju oni ce preteci sve sile. haj da vidimo.
Još jedna prazna priča , Indonezija će biti među 5 ekonomski sila ti mnogi ne žele čuti
A dje smo mi....
Niko nema pojma sta ce biti do kraja sedmice, situacija je toliko zaye8ana da je I gospa pobjegla iz Medjugorja a ovi strucnjaci znaju sta ce biti 2050.
Ekonomisti? Oni koji konstantno zakuhavaju a nemaju rješenje za niti jedan problem niti ga znaju riješiti jer su seronje obicne
Jes eto Nigerija i Meksiko će vladati svijetom
Brazil, Meksiko? da preteknu Evropljane? koje ste vi budale
Zaboravili ste Indoneziju koja je već ostavila ogroman napredak u zadnjih 10 godina,ali i Tursku koja će se ogromni razviti u narednih 30 godina. Kina će prestići Ameriku ali će imati puno posla oko ljudskih prava i sigurnosti za razliku od zapada.
BIH ce 2050 godine i dalji bit samo BiH i ko zna koja svjetska sila po redu
Čudno nigdje zemalja bivše Jugoslavije.
Bolivija ce biti supersila, jer ima najvise litiuma na Planeti, a u Europi ga najvise ima Kosovo, zato ga Amerika tolko cuva :D
@docicutiglave nafte kad nestane litium ce biti nova nafta....