Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog dragi dao ljudima sve, vodu, zrak, uvjete za život a ČOVJEK, ta najveća štetočina to krčmi, prodaje i uništava. U toj pohlepi, čovjek odlučno korača ka vlastitom samouništenju!!!!
@MH1 ima onih koji govore da šejtan ne postoji
@MH1 Stara plemena u pustinjama u Africi i Arabiji su dosta pametni u većini stvari. Europljanin ima laptop, mobitel, wifi, al zato se utuši smogom i ispade on pametan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Davno je moja rahmetli profesorica hemije govorila, "Djeco moja, ratovaćete zbog vode."
Da li mislite da se mini HE grade zbog struje? Razmislite ponovo.
Ovo naše smeće od političara majku bi rodjenu prodali, a kamoli "ničiju vodu" tako da je uskoro za očekovati da i bez toga blaga ostanemo...
Prodaju prirodne resurse da dođu do novca. Ekonomija im je u lošem stanju, nažalost. Bila je i ranijih godina, ali 2020 je to pogoršala - požari, pandemija...Ne ide na dobro.
Sad ce nam i vodu oteti svjetski kapitalisti.
Voda ce biti vrijednija od nafte, to vrijeme je mnogo blize nego sto mozemo zamisliti.
Voda na berzi, trend ukidanja gotovine, masovno praćenje građana putem mobitela, masovno ukidanje osnovnih sloboda pod krinkom borbe protiv korone, legalizovanje policijskih satova, zaključavanje zdravih ljudi, masovna prodaja vakcina čitavom svijetu itd, su znakovi da multinacionalne korporacije polako ali sigurno dobijaju veće ovlasti i moć nego nacionalne države.
Ako smo u komentarima svi svjesni vrijednosti vode, ako svi znamo da je bogatstvo da je ne treba prodavati na Wall streetu itd ko onda zagađuje rijeke, ko okreće kanalizacije u rijeke, ko gradi mini hidroelektrane, što okrećemo glavu kada vidimo da neko truje rijeku? Treba ukinuti ove komentare, ljudi se ovdje anonimno ispraše i misle to je dovoljno aktivizma od njih.
Neka se pobrinu za migrante nego da gledaju vodu jel opasna ili nije
Nije to nista kod nas se i zrak naplacuje.
Pa zaista ste smijesni 😀 Nije to voda na berzi, malonse priucite a ne rekla-kazala.
Cilj je da se i nasa pitka voda poklopi od strane korporacija. Treba unijeti u ustav odredbu sličnu onoj u slovenackom ustavu.
Ne brinite, našu vodu neće niko dirati s obzirom da sami sebi kenjamo u nju s Bjelašnice (iz SDA apartmanskog naselja). Buća Potok je mila majka šta su gore napravili dojučerašnji anonimusi
Bosna ce biti srce svijeta izgleda. Kad vidite da se Amerika brine za nas, znajte da je vrijeme za potop. Pravite zalihe sto vise..
Nije može, nego biće 🚱
kako se planirano uništaje narod.oduzme ti vodu zagadi ti zrak.onda zjevaj ko riba.