Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je ovo vic, ne nasmijah se ovako ima 10 godina . . . ! ! ! Duduče, hvala ti . . . ! ! !
@turcinsda . . . Da li bi ovo trebalo bit nešto smiješno ... ??? Ako si mislio da si duhovit ja ti kažem da za Dudukom zaostaješ svjetlosnu godinu ... Harlekina, dvorske lude i budale poput njega nema na daleko . . .
Pa dobro, Dodik je potpisao memorandum o razumijevanju 2006., pokrenuo inicijativu 2008., obavio tehničke konsultacije 2011., 2014. najavio gradnju, završne konsultacije obavio 2016., sada razvio strategiju razvoja... Šta vam je ljudi, 90% posla je završeno, samo još da se izgradi...
Srbi su nebeski narod, oni lete i bez aerodroma :) ovo prave samo da ih ne provale da mogu letjeti bez aviona.
Trebinjski u najavi ni na koji način ne ugrožava poslovanje aerodroma u BiH ali itekako bi bio konkurencija Dubrovniku. Sarajevo, a naročito Bošnjaci moraju prestati da se bave "TUĐIM problemima". Ismijavali ste se godinama "zgradi vlade" u B. Luci, pa je ljudi napraviše, ismijavali tuđim mostovima i putevima, a sebe zatrpavali neradom, javašlukom i korupcijom. Prvo čisti svoju avliju, pa pametuj drugima.
@emirolini kako god Sarajeva se ne tiče! Mene zajebavaju problemi u Sarajevu od pasa lutalica, nedostatka vode, očajnih ulica i saobraćajnog kolapsa, smoga zimi, divlje gradnje, očajne sigurnosti do kolapsa zdravstva...
Čuj "konzorcij"... Na čelu im firma iz Banja Luke...
Cijena??Sitnica...To Zeljka mahne na jednom letu za Ameriku
srbi su fakat nebeski narod...trose do neba
JA BUDALASTINE BOZE SACUVAJ
Ajerodrom u TPEBIHJU hahahahhahhahh jos jedan ideal srbocetnickog nebeskog naroda.
eventualni aerodrom u trebinju sve i da se napravi nikad ne bi radio ,zato sto u neposrednoj blizini se nalazi dubrovacki aerodrom cilipi.graditi aerodrom pored aerodroma je idiotizam.samo naprijed dodik karaj srbe bez kurtona.
Ni pruge do trebinja, nemamo ni puta do neuma a ovi hoce u svakom selu po jedan aerodrom.
Srbi su glup narod. Oko Trebinja postoje 3 aerodroma, dubrovački koji je stvarno blizu, tivatski koji je malo dalje i mostarski koji isto tako nije daleko, i oni hoće da grade trebinjski. To je sigurna propast. Već imaju jedan promašeni, banjalučki, aerodrom koji stalno pravi gubitke i to im nije dosta. Taj aerodrom će samo koristiti političari koji će letiti na relaciji Trebinje-Banjaluka i nazad.
To rogonja de ti guras niko ti nista ne moze...udri nooooroood znooo
samo pljackaj, da vidimo dokle, da vidimo kad ce se narod probuditi i skontati sustinu
Mislim da se ovih 100.000 KM vec troši ispod šatora u Laktašima...
Ovaj bi pod hitno trebao mijenjati ili drogu ili dilera ... Bolje funkcionira uz rakiju brlju i pod šatorom . . . !!!