Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e- racun, smanjenje malvezavije u javnim nabavkama....sine, nema tog tendera koji se bosni ne može naštimat..
Eki-račun ? Pojeo ga virus .
jos malo i hrvatska takodje ode u povijest
I šta mi imamo od toga? Kao da kod nas nema mladih, sposobnih i pametnih ljudi koji bi to isto mogli uraditi. Zalud nam kad se ne želimo mijenjati i izabrati poštene ljude koje god nacije. Mi u pravilu ne radimo ništa osim po kafanama ostavljamo komentare ili ovdje po klixu i forumima i Facebooku :-( mislim..i to je nešto ...a život proleti .... :-)
Bosna 2059
Gledaj kako se hrvatska modernizirala...A ja neki dan išo u općinu i prvo što sam vidio je bila Blatnjava krampa na stolu i pored nje gumene čizme.Nece BH jos dugo stic 'Rvacku!