Sutra obraćanje sindikata
58
Obustavljena proizvodnja u ArcelorMittalu Zenica
Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog pada prihoda htjeli smanjiti plate za 20% a radnici odbili, logično te ih poslali na čekanje, njih 80%. Mittal nije prestao proizvoditi tokom ova dva krizna mjeseca, dapače, proizvodoli još I više, imali dvije havarije koliko su radili. Indijska falanga se igra sa životima radnika I gradjana.
Omogucio im Fadil Novalic sa korona zakonom da radnike posalju kuci, tj da uz minimum radne snage ostvare maksimum prihoda ... Tako to radi naša vlada, spašava privrednike, a radnici nek posiju njive, bice teška godina :D
Korona zakon još dva mjeseca po prestanku opasnosti...............
SMRT MITTALU
Fadileeeeeee!!!!
Korona zskon nas ostavi bez hljeba8
Evo sto su poturceni Srbi pisali , i kako su se nasladjivali, kad je Aluminij ugasen https://www.klix.ba/biznis/privreda/gotovo-svi-radnici-aluminija-dobili-otkaze-slijedi-isplata-otpremnina/200106074 Poslije vas, nek se spreme radnici u rafineriji Brod.
Kako ces tek omere ti naci posao https://youtu.be/VKZJNG9-TjA
Šuknu ga neko sazad.
ako stane mittal stala je i zenica
Neko je bio zluradi oko Aluminija?
@gooUser1554208379 Bili dežurni pljuvači. Sumnjam da su bili oni koji su radili ovdje. Znaju i oni koliko je to sve na klimavim nogama, još od kada je brat od vlasnika Mitala vjerovaton morao opravdati prezime da ga izvuče.
Selam alejc Cosovicko smije li se slaviti bajram
Selam alejc Cosovicko smije li se slaviti bajram
svaka cast za radnike!!! samo na proteste treba
Ciganska posla...
Sve ce ovdje unistit