Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista ovo nevalja , gdje im je Hercegovački Kralj Kladionica? 🤔😂
Na kojeg misliš? Ima njih više jer sve kladionice u npr. Hrvatskoj su osnovali Hercegovci pa su te kladionice prodali. Danko Ćorić iz Širokog Brijega je nedavno za milijardu eura prodao svoju kladionicu supersport Zagreb. On bi treba biti najbogatiji, a blizu mu je također Širokobriježanin Marijan Primorac koji je osnovao par kladionica u RH pa ih prodao, težak sigurno pola milijarde eura.
Ako misliš na vlasnika premier kladionice BiH koji je iz Čitluka, on je bogat, ali ni blizu kao ovi što su svoje kladionice prodali. Inače, mi u Hercegovini smo uvijek mislili da je najbogatiji Hercegovac bio pokojni Mirko Grbešić koji je vlasnik MEPAS Mostar i mnogih drugih firmi po regiji koje uprihode cca pola milijarde €, ali eto Ljubušak Grgić je ipak najbogatiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nijedan bosnjo...a sve mozgovi pametni...he moj bosnjo...manje price vise akcije, rada i ukljucivanja mozga.
Nema ni Slovenca, hoćeš da kažeš da Srbi i Hrvati bolje stoje od njih?
Nije Mostarac, nego Ljubušak.. molim lijepo
Bokte, Bake isp’o iz prvih 10!?
Pola ih ima udbin krvavi novac, zaradjen ubijanjem neduznih ljudi...
BiMgo ništa
A gdje je Mile sa 3,5 milijardi ?
Bakir Izetbegović - 99,5 milijardi funti Al Šidi Izatbegović - 350 milijardi funti Milorad Dodik - 73 milijarde funti Dragan Čović - 85 milijardi funti Fahrudin Radončić - 38 milijardi funti Željko Komšić - 23 milijarde funti i dalje da ne nabrajam. Nije vam tacna lista.
A kod nas i ne smiju da objave, lupam Hifa, Bingo, ti su usrali pare i seru ih i dalje, ali kako se doslo do svega toga....
Jedini Mate Rimac nesto konkretno proizvodi, svjetski poznat. Nek bude i jos bogatiji.
Jedan auto prodao nije
Sve rvati a ugroženi od svih... Kako to?
Mile Dodick, Bake Ridobradi, Covke Alibaba, oni su na Forbesovoj listi, preko 10 milijardi...
A gdje su Babin, Mile i Dragan....oni su daleko iznad navedenih ..
Klixe mislite ovo su najimucniji ljudi....najBOGatiji su oni koji imaju najljepsi i najposteniji odnos prema drugim ljudima
Zadivljen sam poznavanjem materije od strane nasih komentatora, ne zezam se!! Svaka cast!!
Nije sve u dionicama,ima nešto i u zlatu....Bošnje samo u zlato vjeruju.