Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte u Krajini bar rupe pokrpajte
Super, da konačno teretna vozila mogu iz pravca Hadžića ići na autoput a ne prvo u Blažuj pa nazad u Vlakovo.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na >>>>> www.XXdate.club
Evo ja ću se prijaviti. Šta tu ima posla. Lopata, asfalt i utabat nogom. Malo po malo. Tako se to radi. Biću najpovoljniji ponuđać !
U posljednih 15 godina na potezu Vlakovo - Mostasrko raskršće izgrađeno je nekoliko desetina privrednih objekata i još više privatnih objekata odmah pored ceste sa dvije trake koja vodi do Vlakova. Sada koliko vidim, ''njima'' ovim našim pametnim mudrim, preobrazovanim glavama nedostaje prostora na toj trasi jer valja sada smjestiti 4 trake i petlju. Da ali sada treba nova trasa sa dva vijadukta i skuplja za 4-6 puta. E to su naši ''smradovi''.
@Hamoponovouredu Sad će se plaćati masne odštete vlasnicima tih objekata. Ne želim da mislim da je sve namjerno zbog toga napravljeno i da je neko ko je davao dozvole za gradnju u talu, ali sve su prilike da je tako. :-\
Ne lupetajte gluposti. Postupak eksproprijacije okončan, zemljište, građevine usjevi i nasadi odavno isplaćeni nema smetnji za izgradnju. Kakva smo mi stoka, pojma nemamo o nekim stvarima, ali svejedno idemo pljuvati, fuj
Nemojte puno zavrnut
Hiljade kilometara autoputa ceka da se uradi nema se sredstava, ali za "obilaznice" i gradske ceste oko sarajeva ima sredstava ... a nigdje guzve nigdje potrebe za tim. Hajmo mi napucati da iz aviona izgleda impozantno pa nema veze sto se nece koristiti.
Samo Boze daj tendera i kioska, da mafija sretno trlja ruke.
To je mali bajpas i kosta valja sad Zolju po povratku na stari posao inkasirat ono sto nije dok je bio premijer,danas formiranje doma naroda,sda osigurala vlast i oplela po tenderima. Valja se konsolidovati za opstinske izbore koji miljon km
Ne razumijem, ima brza cesta Vlakovo- Ilidža. Ima autoput Vlakovo- Stup. Kakva sad gradska cesta?
Vlakovo - Mostarsko raskršće. Sve ti piše. Kada ideš iz smjera mostarskog raskršća ne možeš skrenuti prema Vlakovu, a ni autoputu.
Rijec Tender je najdraza u nasih politicara,znaju bice pecenja.
Imal ove je3ene BiH i mimo Sarajeva !?
Jel zavrsena eksproprijacija zemljista?