Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Pozivam Bošnjake da sjednemo, razgovaramo, pregovaramo, smirimo situaciju i da idemo dalje. Hoće li to nekome odgovarati ili ne? Naša je sudbina da živimo ovdje, da živimo kao ljudi, zajedno se razvijamo, a ne da živimo u stanju nacionalističke i ratnohuškačke retorike", naveo je Mektić.
To se nikad za nikd naplatiti nece a isto nije posteno da lopovi i prevaranti profitiraju iznad onih sto posteno placaju
Drzao kafic sam se zaposlio pokusao nesh napraviti nije islo zatvorio ostao duzan poreza oko 1000 KM zapljenili mi auto Fiat Tipo , ove drzavne firme duzne milione nikom nista e ebem te drzavo samo po sirotinji . Neka su mi uzeli auto ako sam duzan ali kada vidim sta se radi crko bi od muke ...
sta si ba duzan? nista ti nisi duzan.. ti si slobodan covjek.. ovi te nemaju pravu tako pljackati
Kome se zaliti ?? Kadija te tuzi , kadija ti sudi .. Samo bjezati odavde zivotni mi je cilj !!
obaveze ne zastarijevaju. kad se proglčasi stecja ko onda plati obaveze. ? uvedu se dodatni porezi sirotinji !
Za dosta ovih preduzeća i klubova je donošen poseban zakon o oprostu dugova specifično za taj klub/poduzeće. Dopuštamo neodogovornost da prolazi nekažnjeno i kao rezultat imamo neodgovoran narod. Logično.
Državne firme i sad puštaju neto platu bez poreza i doprinosa i onda dođu radnici pred Vladu i traže uvezivanje staža nakon čega se Vlada obično zaduži i uplati im to a nama onda nadodaju neke nove namete kako bi se iz toga čupali. Čisti bankrot ali neće da priznaju. FBiH a i RS trebaju proglasiti bankrot jer i jesu bankrotirali a ne krpiti rupe kreditima i novim zaduživanjem.
Obveze ne zastarijevaju ali se otpisuju e to je cinjenicno stanje. Da ja ostanem duzan sve bi uzeli sto mogu i gace ali posto su duzne drzavne firme koje su pojedinci i stranke isisavali pare napravili dug njima ce se otpisat dug jer nece ici u stecaj sta ce sa onolikim uhljebima.
Nabijem vad. samo dodjite da naplatite bilo koje dugovanje stoko primitivna!
treba spaliti poreznu,sud i tuzilastvo
ee.. ti si skonto u cemu lezi problem ;)
prije 30 godina.. iste stvari su i jugoslaviju zakopale.. ovi sda komunisti cine isto i sada.. pljackaju narod.. da bi po sarajevu zidali kule i dvorove.. i da bi iznosili pare van drzave i sakrivali ih po svicarskoj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
naravno da zastarijevaju.. ko placa porez jugoslaviji? ;)
Zakon o obligacijama, opće zastarijevanje 15 godina
milijarde za kriminalce na vlasti da rade sta hoce