Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto prave bolje telefone od vas i onda hajmo ih sada da tuzimo. Bijednicka,pederska posla. Prodajete muda pod bubrege isto kao da su vas ovi bosanski politicari skolovali. Samsung zakon,iPhone smece !!!
Samsung S6 je toliko dobar telefon da cak Apple nije mogao ni skoro godinu dana nakon izlaska Galaxya S6 na trziste, da napravi bolji telefon. Samsung Galaxy S6 ima mnogo bolju kameru od iPhona 6 i 6S. O dizajnu da ne pricamo. Baterija im je u pet deka. S6 je porazio 6S i moraju na razne nacine da zakrpe nastali minus.
@SandzaklijaVI ...Imam Obilni Samsung Galaxy S6,...top od (Hedya), svi gotov kupuju komponente osd Samsunga i iPhone,na primjer procesori...!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa ovi mogu da zive od tuzbi ne moraju izbacivati nove telefone.
Apple je najbogatija firma na svijetu, sa budžetom većim od vlade Amerike. Pokretač revolucije smartphonea i svijeta tehnologije. Još dosta pure i godina da se postigne ono što Apple ima, mali SAMSUNGOVCI ;)
Jest jabuka truhla :D ebo im s6 edge plus mamu pa sad ne znaju sta ucinit
MOSA APPLE
Još malo i iphone neće moći Ništa samsungu. od kad je jobs umro Nema od njih ništa
Hahahaha :'D Son of mine, Apple je još i jači nego što je bio. Obara sve rekorde prodatih telefona i sve više svjetske populacije prelazi na bolje naravno ;)
kina je zakon... mozes promijeniti 9 telefona sa istim procesorima dok kupis jedan od ovih brendova...
Ko nema Iphone ne zna ni šta je Iphone. iOS je za Android daleko budućnost.
da korea-i nije bilo amerike danas bi bili poput svojih sjeverni susjeda, tako ljepo platite gazdi ostatak i riješeno.
Tipicno od amerikanaca. Stalno lazu. Auta ,telefoni itd su im smece pa pokusavaju gubitke nadoknaditi tuzbama. Sud je u Usa. Kadija te tuzi Kadija ti sudi. Tako je u usa.
Sud je u SAD-u. Istina. Medjutim: da Samsung ne odgovara, isli bi pred arbitrazni sud u Londonu. A zasto nisu?
Daj ba - realno - niđe veze...
normalno tako i treba