Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo zadužujte ovaj naplaćeni narod da Vam robuje i vraća kredite koji se ne mogu vratiti :(
Argentina je isplivala iz ekonomske krize tek kad je vas odyebala. Sve vase mjere dovode do teskih socijalnih nepravdi i nejednakosti. Unistavaju privrede zemalja koje "spasavate" i njihove građane pretvaraju u anglosaksonsko roblje.
Ko je to dobrog vidio i od jednog lihvara ,niko ti pare neće džaba dat, a da nema koristi.Kad te pravo zaduži ako nemaš vratit ,zna se imovinu ti uzima.
Kako je ono bilo receno : "ne budmo li mi znali sacuvati bratstvo i jedinstvo doci ovde svaka susa da nam kroji kapu" Sada ce da nam uvode poreze na djedovinu, babovinu, svako stablo sljive pa onda na rakiju
Naši su nesposobni i da pare prime.
Jupiiii - jos bolesti, gladi, dugova, steriliteta, siromastva. Samo naprijed - mozemo mi to, jaki smo mi, iiiiii - pa vidi nas, demonstracije svaki dan.
Znaci oni su ti koji pozivaju na povecanje poreza?! Nevjerovatno! Parlament FBiH danas ni pod kojim slucajem ne smije usvojiti zakone o doprinosima i dohotku, ovo je apsolutno nedopustivo, ovakvi zakoni ce izazvai socijalne nemire! Ovakav zakon ne samo da nije pravedan, vec oporezuje sve zivo, i to sa stopom od skoro 50% pored cinjenice da imamo i PDV od 17%. Opteretit ce i narod i firme sa dodatnih 10% na dividendu, narodu ce oporezovat stednju, topli obrok, regres, prevoz!
Planirajte ukinuti kredite namijenjene samo trojici.
hoce li bitri zamjenskih kredita ?
Kredit se diže da bi parlament zasjedao 8 minuta pa pravio pauze od sat vremena. Da bi imali najveći broj ministara na svijetu sa najvećim brojem savjetnika. Jednog dana ćemo morati da shvatimo da svi živimo od posuđenih para i para od dijaspore, ali tek kad nam se sve sruši na glavu pa kad bude više prosjaka nego sitih.
ORBAN je vama dao 24h da napustite Madjarsku !!! Nije Orban budala ... Bzv nas ovi nasi levati zaduze da bi oni pokrali te pare a narod dobije kurrra. i vraca kredit .
Najlakše je kontrolirati državu a i ljude kad ih zadužiš a danas se sve kontroliše
Blago nama eeee
Tesko onoj drzavi gdje se uselite a slag na torti poglavarima jer tako je lako gazdovati.Bijedo vracaj .
Novi program prezaduzivanja
MMM: Planiramo novi program za ovu državu! Ja: E hebaji ga sad!
Odmah laze cum zine. Ovo jos nije drzava.