Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako to rade arapi
...mislim da to rade njemacki i americki inzinjeri...a samo je arapski novac!
@ares mislim da se uvijek gledalo cije su pare! mislis da bi njemacki i americki inzinjeri to odradili da nije bilo para? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
napravit cemo mi jos veci I ljepsi kad nadjemo naftu u okolini vrela bosne
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJEO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBIJANCI = latinski, serf = roblje HRVATINI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = nicja zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Pametno uloženo.
Zar nisu putnici otvorili vrata aerodromu?
Svaka cast samo nastavite tako :)
CCESTITKE NEPALSKIM I INDIJSKIM RADNICIMA NA KRVAVO ODRADJENOM POSLU..AL DOSLOVNO
I.onda su se probudili I skontali da su.i dalje ništa više nego primitivni Arapi. fuck Dubai
Pornic Ekrema JEVRICA!!! Zivot mi se zgadio http://tinyurl.com/bosanskipornic
opa ...ocel srbija dobit jedan :)))))))
Smiinka....
nije to nista, ja sam vidio Srebrenicana kako dobija i treci stan u Sa. Cuj 2 aerodroma... a Srebro 3 stana u Sa ima ... joj hocu i ja da kukam
Kakve ti sad gluposti lupetas ?
Vidi ti Istocne Bosne sto se drznula :P Znam ja da tebi nije lako, garant si dobio 2 pa su gluposti :D
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Meni je dobar bio i "stari"
Hvala na iformaciji, baš sam razmišljala da putujem, al nekako mi prejeftin Dubai, vjerovatno cu na Karibe...
Vjestacki grad.
Da je nama takav, pa makar i vjestacki. Ako si ikad bila tamo, onda znas da nije vjestacki, nego stvarni megapolis, jedinstven u svijetu. (i, na kraju krajeva, jedan od najljepsih modernih gradova na planeti - o jeftinoci da ne govorimo, vjerovatno ti nije poznato da je njihov porez na svu robu samo 3%). Za razliku od Saudijaca i Kuvajcana, Emirati znaju kako uloziti novac od nafte koja nece trajati do vijeka.
Naravno da neki gradovi imaju bar nesto vjestacko al Dubai je nadmasio sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)