Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EVO OPET OVE VARALICEEEEE
@svrco2017 Ne treba BiH helikopter, dovoljno je fadilu pitanje postaviti i koliko mlatara rukama dok laprda i laze moze zamijeniti tri helikoptera hhahahahha
@svrco2017 jedini politicar koji nesto radi u ovoj drzavi
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
UZMU MILIJARDE KM POREZA SVAKE GODINE - NAZAD DOBIJEMO K...C U GLAVU - BIRALI STE - DOBILI STE!!!
po tebi ce dita propasti za 4 mjeseca i u pravu si propasce ako ne budu htjeli da se rastale sa vama a fadilje radsice oni i bez vas nece ovo stati za 4 metra ozbiljna je ovo situacija
Fadile, na brdo i ne silazi!
Hocemo ostavku
Smijenit go.no!!!!
Neseri Fadile....
Hajde više varalice začepi svoja usta. Ti si sebi i svojoj djeci obezbjedio da imaju narednih 20 godina sve si pokro što si mogo pokrasti zajedno s Baketom i ostalom bagrom SDA. Šta mi obični ljudi da radimo? Što se ne brinete za omladinu,moje je dijete koje je 98 godište otišlo trbuhom za hljebom jer je ovde radilo za je*enih 500KM,jel vas sramota više?! Pitam se za šta sam ratovi,zbog čega da svoje dijete od 22 godine gledam u tudjini preko kamere jer ovde nema budućnosti?!
Fadil je jedini zarazeni Coronom u Gradaccu
Jesuli stranke imale pad .dabogda vam prisjele pare od naroda.
Fadile, šta ćeš sa obrtnicima koji rade bez uposlenih radnika, koji rade sami, a kojima je rad zabranjen. O tome nisi razmišlj'o '? Trebate malo zaviriti u realni sektor, da vidite kao to sve funkcioniše, pa tek onda donositi neke mjere. Ukratko, ne znate šta radite, udarate čekićom po uri da vidite kako funkcioniše.
Niste bili tako ažurni kada su te iste firme radile 'na crno'. Uplate minimalac na banku a ostalo u kovertu i tako godinama potkopavaju državu a danas hoće pomoć od te iste države.
Pomažete vi tzv gazde. Kakav je to poslodavac koji nije u stanju isplatiti platu radniku mjesec ili dva u vanrednom stanju. Takve firme odmah zatvarati. Naučila gospoda 'na crno' raditi.
Da nam nije Fadila, mi bismo još hodali blatnjavim ulicama, u kućama bez fasada, kanalizacija bi tekla ulicom, a vodu bi smo donosili s izvora. Kad bi neko sa strane slušao ovog čovjeka, pomislio bi da nas je iz bijede izvukao i podario nam svu sreću svijeta.
Sta je sa nama s biroa,20 god nisam dobio feninga,ko nas jebe mi smo nerealni sektor
Ti si novalicu najpametniji kad sutis i ne pojavljujes se u medijima
Na sljedecim izborima ako nesto ne promijenite svojim glasanjem, onda stvarno nema napretka za ovu drzavu. Vidite da nike bitno tkojoj stranci i vjeri pripadate, samo strucna lica mogu napraviti neke promjene. Molim vas, smjenite ove budale sa vlasti 🙏