Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako svabo bez ispaljenog metka pokorava evropu :) sila su sto jest jest.....rado bi im ustupili isto tako i BiH na nekih 40 godina
Treba im BiH ustupiti neograniceno.. Da ova govna od politicara posalju u zatvore, a normalan narod da zivi i radi kao normalni ljudi.
nije smijesno....za 2 godine ovako ce se na Neretvi slikati po hidroelektranama i telekomima. stoka SDA i HDZ 23 godine sve nisti.
samo dok jos zakon o radu i ugovore u red dotjeraju da mogu imati robove
Mi nemamo toliko fabrika, mislim bilo je :(
Ovo sve čeka Hrvate u narednih nekoliko godina. Biće i kod njih grčki scenario jer je država prezadužena...
Nije sve tako bajno kad te kupe stranci. Tada sav kajmak ide u zemlju maticu.
Joj da nas svabo jopet uzme pod svoje svega bi bilo jastaradi i plehanih viklerova i svega.
Država Grčka dužna njemačkim bankama mnogo voše od milijarde. PA ko veli da se prebije dug, evo vam u koncesijama ! Fadil to kaže ide na PRODAJU UDJELA U BHTELECOMU :)) Prodaja naravno žurna ko AKCIZE NA GORIVO ! :))
Daj uzmite cijelu BiH po koncesiju na 1000 godina. Halal bez marke
I mi polako al sigurno Grckim putem postacemo jos jedna kolonija EU mocnika...pozuri Bosnjo!!!
eto tako će i za par godina biti, Tuzla, Zenica, Bihać ustupljeni njemačkom koncesionaru .. a ko fola švabe nam jarani, e moji zemljaci
pa nije ovo džabe ustupljeno. Platili ljudi 1,23 milijardi eura.
@Indigont .. nije džaba, tim više što te pare štancaju niko drugi do švabe .. šta misliš kolika je realna vrijednost jednog, a ne 14 aerodroma ..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To samo da uniste turske aerodrome, koji su trebali biti okretnice prema Dalekom istoku.
to i nas čeka sa ovom reformskom vladom
a sto im pomazu,opljackase ih...
eto sto nas ceka .........uskoro .......
Ceka sve nesposobne i neobrazovane nacije ciji su gradani skloni sitnom lopovluku i samim tim zatvaraju oci pred krupnim kriminalom i koji neprestano biraju populisticke idiote.
Moderno porobljavanje Grka. Sve nam (pro)dajte i bicete stranci u svojoj drzavi.