Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trending na YouTubeu: Halid Bešlić - "Vraćam se majci u Bosnu"
Njemacka auta su precijenjena. Skoro gledam poredjenje Chevrolet Camaro i BMW M4 Competition paket. Performansama su otprilike jednaki, BMW je naravno bolji auto ali Camaro kosta 45000$ a BMW 90000€. Pa jedna obicna A klasa sa Renault motorom ispod haube je 30000€
jarane moj kais se steze u cijelom svijetu pa koga prekine!
samo po raji ne zna niko drigwcije nego samo po radniku .
Njiha cekaju kazne za dizel afere a na kraju obicni radnik ceh placa..u tome je zec
zato je dolar 1.80, samo sa amerikancima treba radit, jedini koji dobro plate al traze trud i kvalitet
Haha lopovsku vam. Mora neko kazne da plati
Njemačke kompanije prodaju milione vozila u Kini. U premium klasi tamo je Mercedes broj 1. Kinezi su vlasnici skoro 20% dionica Daimlera.
Balkanski ex-yu pogani krljavci kmeče i brišu slinu rukavom i ništa im nije jasno!
Mercedes je izgubio ogroman dio trzista u korist BMW i Audi sto se tice jeftinijih modela jer tko bi lud kupio ovu novu A Klasu pored A3 ili BMW 1? isto tako Klasa C nemoze konkurirati sa novom BMW 3icom ili Audi A4. Za Japanska auta ne znam jer me ne zanimaju toliko
...cuj u korist Audi i BMW...jaro, Audi je takodjer pao na niske grane sa prodajom, u minusu nekih 30%, BMW isto...deru ih Japanci...Npr,.kada si prije desetak godina u De. i bilo gdje na zapadu osim mogao vidjeti taxi,a da nije mecka...sada je svaki drugi Toyota hibrid, pogotovo u Austriji i Njemackoj...Svabomse.nike brzo prilagodio trtistu,.ali hoce, malo ce ga kostati, ali hoce
Električari su isto šuplja priča. Tek kad se okrenu gorivim ćelijama odnosno hidrogenu, bit ce selameta. Neograničeni resursi koji k tome ne zagađuju. Ali naftaši ne daju.
@sae540 ima ca 200 načina za dobijanje vodika. Što kemijski što elektrolizom vode. A kako imamo sve vise zelenene struje odnosno dobivene iz obnovljivih izvora, kad bi se presaltali na vodik, sve zeleno i skoro dzaba. Jes da se isti hoce zapalit i eksplodirat ali hoce i plin pa eo ne puca često.
Ovo je jedan od dokaza da ipak u svim industrijama svijeta nije bas zahvalna situacija i da su svi pogodjeni blagom recesijom. Mislim da ce se tek za koju godinu svima biti vidljivo da je svijet zahvatio novi val recesije.
A nasi se spremaju za njemacku! Pa stani malo klixe! Taman ih napalis da napustaju drzavu, onda ih ohladis ovakvim informacijama!