Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako nas tjese naslovima lafo da je i u Njemackoj tesko hahah boze sacuvaj
@CicaSaDrine Evropu moze samo i sto jeste , spasiti islamska Evropska Drzava koja i postaje. Vec je svaki 3ci gradjanin u Evropi sa Turskom musliman. .. milioni svake godine ulaze i dolaze i ostajku u evropi. Jednostavno nemaju ljudi. A glupani ne znaju ni sta je Kina i koja je to sila , a kamoli da ce Indija da bude za 20tak godina kako americki eksperti ekonomije kazu i potvrdjuju jaca i od Kine i Indije jer ima i mladje stanovnistvo u odnosu na oboje . tam djece kolko hoces + afrika
@CicaSaDrine HAHAHAHAHAHAHAHHA imal još bajki koje pričate ispred piljre u srcu šumadije.
Ako oni imaju razlog za zabrinutost, šta je onda s nama? :(
@Svercer ti si ljakser koji vece nema nista o zapadnoj evropi. ti ne znas kolko si i sta si imo prije 20 godina ili 15 . onaj ko je tamo zivio zna. A ti se zadovoljavas sa bijedoom i odete tamo i samo poso kuca i prezivljavanje. jer si nesposobna u Bosni a pogotovo oni iz Hrvatske da stvore. Neki jos moraju ici u Bosni pola ali mnogi ne moraju pogotovo iz Hrvatske ali da bi bili uspjesni moras se pokrenuti il vozajs stapler u njemackoj, baustela nije neka lova te satnice su bile prije 30g
Pola jutra sam izgubia naokolo trazeci da kupim Bosch SDS svrdla za mramor i zeljezo ufff
ja kad ne racunaju inflaciju koja je u evropskoj uniji u prosjeku 2,3% bila 2018. Znaci njemacka jeste donja ko i cijela EU . ili narodno kolko mozes za iste pare prosle i ove kupiti , za narod je sve skuplje. i tako puta desetak godina veca inflacija vec rast privrede .. to ti izadje na preko 50% skuplji zivotni standard . .
hahaha vecu laz nisam procito
Kad Njemacka kihne mi u Bosni imamo gripu
Iako je u krizi ispred nas je 100 miliona svjetlosnih godina, tako da nama nije kriza
Nasa nesreca je u teznji ka rastucoj ekonomiji, rastucem nac. dohodku, rastucim investicijama... Zbog ovog 'rastuceg' nasi sistemi su osudjeni na poraz. U Evropi je to islo u zlatno doba '50 - '80-ih proslog stoljeca. Sretnije po drzavu i planetu bilo bi ujednacena, umjerena ekonomija, gdje proizvodnja odgovara potrosnji itd. A parametri koje koristimo su ionako relativni: BND je, npr. veci ako imas nac.prirodnu nepogodu za ciju sanaciju upumpavas milijarde novca.
ko je otisao otisao...sace zamandalit vrata.
Trebali ste staviti "tehnicku" recesiju i u naslov papci, a ne clickbaitat.
Lijepo je vidjet da ima i pametnih.
Eto me
balije zabrinute
Andja neće sa fotelje dok se veliki belaj ne desi...