Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesi gl.up, ko da je on kriv sto je neka budala zapalila pozar oko Konjica. Covjek je pomogao da Igman stanea na noge, a ovi SDA-ovci iz Kojica samo grade mostove, imamo ih vise od Mostara
jest i to kradu svi, krade i ovaj, samo je razlika da ovaj krade od kredita
A ko je to isfinansirao.Njegov šef Zjaltko sigurno nije.a li kompaš mu Fahro tornjaš.Da za brata i ne pitam. Gdje je bio kad je Konjic,rodni mu grad gorio ?
Vidjet ćemo nakon izbora gdje će biti.Opte u svojoj stolici u kabinetu.Za gradilište će znat tek kad se za četiri godine otvori nova etapa ceste duga čak 5 kilometara.I to će naravno biti istorijski uspjeh.
Ovaj iako krade k\'o i svi njegovi prethodnici, bar ulazu i prave te famozne autoputeve!
www.facebook.com/NeGlasaj
HAJMO SE SLIKAT................ ŠTO NIJE OBIŠAO POŽARIŠTA??????????????? MIŠ
Premijer Vlade obisao gradiliste (opet)... samo kod nas premijer vlade obilazi gradilista.. nek zadnji koji ostane ugasi svjetlo
Izgori ti Konjic konju jedan glupi, da nije kiše bez krova bi osto. Ali smjestio si ti svoje dupe već u Uniprometu za male pare, zaboli te milokliz.