Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto, samo zbog Kine će se izgradit!
U znak protesta molim Bošnjake da nakon izgradnje ne koriste Pelješki most vec da u znak solidarnosti koriste magistralu kroz Neum. Takoder da bi zamolio bošnjačke politicare da vrate domovnice i piutovnice RH .
Ha, ha...Ove bosnje nisu normalne, A glavni strucnjak im je Sejdo komsic koji, mimo svih zakona, prvi na svijetu tvrdi da je izmedu Komarne u hr i peljesca u hr nekakvo "bosansko" more!Sprdaju se danima s tom izjavom!Ode mujo u mornare ha,ha,ha,
O ne gradi a vi supljirajte i dalje.
kina je odavno na evropskom tržištu da ste vi živi i zdravi.. smanjite managerima milionske premije po firmama pa ponude za poslovanje mogu bit niže. tim ste odmah konkurent kinezima....
Odobriti sredstva za izgradnju na nestrucan nacin ne konsultujuci struku a posebno bez utvrdjene i uspostavljene granice na moru sto je prvi osnov, je potpuna lakrdija od strane EU komisije koja u daljnjem komplikuje cijeli slucaj sa kojim ce, ako sud o pravima mora utvrdi nepravilnosti proizvest velike reperkusije i odgovornost svih ucesnika takve odluke.
Kako ste svi iskompleksirani to je smiješno. Neće klix komentari prekinut izgradnju mosta 100%, ali hoće pritisak i protest i potpis i tužba. Samo se vi svađajte nehljebi jedni.
Pelješac = Pelješački most. Ne kontam kako ga zovu “Pelješki” !? WTF. To mi nikada nece biti jasno !! 😞
Jarane nije kljisk za tebe
Ameri se fataju za slamku. Svaki detalj vezan za kinu im je interesantan. Jadno
Mošnje pačenici, koji ste vi jadovi
Znali smo da standard hrvatskih građana nije bajan, ali nismo očekivali da je toliko loš da smo u masi od 276 regija u Europskoj uniji gotovo pa na začelju, na 239. i 248. mjestu. Kontinentalna Hrvatska je sa 17.100 eura bruto domaćeg proizvoda (BDP) po stanovniku po paritetu kupovne moći na 59 posto od prosjeka Europske unije.
Sreca pa se nece ni izgraditi taj most, tako da nema potrebe za brigom hehe
@limamali pogledaj kako kinezi grade po africi, pakistanu.. lafo sve po propisima al nikako da zavrse a uvale ti kredit za isti
Taj most su u najmanju ruku morale graditi firme iz EU ako ne iz susjedstva. Hrvati su pokazali da nisu pouzdan partner za boljitak EU.
Nece biti potrebe da ga rusimo sam ce da se srusi, cim to Kinezi prave i to ispod 100 miliona haha
Gdje si ti pročitao 100 miliona? I čega 100 miliona? Pravo si predoziran. Još spominješ nekakvo rušenje mosta kao da se radi o kutiji šibica a ne o mostu koji će imati čuvarsku službu i video nadzor. A da ne govorim da je u Pločama ustrojena specijalna jedinica mornaričko-desantnog pješaštva koja će među ostalim imati zadaću kontrole mosta i kontrolu plovidbe ispod mosta.
@Domagoj1 Debilcino jedna retardirana prvo procitaj clanak pa onda pricaj nabuloze koje kakve. Fino ti u clanku pize da je kineska ponuda manja za cak 100 miliona od druge ponude coro coravi.....Natakarim na rinaku i tebe i tu spcijalnu mornarsko skutorsku jedinicu desantnog pjesastva i svrsavam vam po vaci dok ide video nadzor sa mosta ok...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Komša na aparatusima
Kada vi spas trazite u Kini propali ste gore od GRcke.