Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda od ovih 700.000 odvoje 50 maraka, pa kupe zastavu države BiH i stave je na općinu! Istaknu zastavu države u kojoj se nalaze!!!! :D
Kod UZPeovaca neces to docekati dok god bosnjo ide dole i puni hotele 120 % kapaciteta
Bolje da stave zastavu SDA...ona im je dala drzavnu imovinu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoće li biti zabranjeno za Bošnjake da šetaju obalom kao što je zabranjena kupovina nekretnina?
i kaze nemoj mrzit.... KAKO!?
Nije Bošnjacima zabranjeno kupovanje nekretnina u Neumu već Bošnjo nema 3.000 eura za kvadrat koliko traže domaći ljudi za svoju djedovinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dok je onih Fašista mogu milijarde uloziti i bice dzaba. Oni prvo treba da shvate da je Neum u Bosni i Hercegovini a da je Hrvatska susjedna drzava….dole UZP
Bosna Bosancima
Realno rupa od grada teska, okrecu se velike pare samo zato sto je jedini izlaz na more koji imamo, da ima ikakva druga solucija ne bi niko isao tamo.
Neum👎
Jel ovo onaj što veli da treba zabraniti prodaju nepokretne imovina muslimanima u općini Neum kako se nebi poremetila nacionalna struktura stanovništva.
🇭🇷❤️🇭🇷
Ko vam je vecina turista? Pa Bosnjaci logicno
hoće li se đžamija gradit ovde.
Ovi Hrvati uzmu sve pare a samo se žale
Kakav ba Neum i more, Boracko jezero majka, tamo sa druge strane na dio koji drze RVI, hladni potoci kao zilet, ubaci se lagano gajba u potok, rostilj se raspuse i laganica, dok te alkohol i ostali sastojci bace, odes se bucnuti u kristalno cistoj vodi a navece lagano logorska vatra i tako jedno 10 dana! Koje ba more? Da mi vazduh naplacuju... Meni ne!
seljacine, pripreme se prave na kraju sezone... a 700 hiljada nije dovoljno ni za toalet papira jbt... dakle jesen i minimalno 10-15 miliona
Neum je u mojoj državi i nema razloga da ne idem na moje more.Samo još da uradite kontra stranu bilo bi lijepih plaža.
Više Bake uložio u vikendicu na Poljinama....turizam je mrtav, živio turizam.
700 hiljada tisuca razloga da ne odem dole
Ja mislim da ulazu tisuca a ne hiljada ili ulazu hiljada a ne tisuca?