Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NESTLE = proizvodnja u Poljskoj = Genetski Modifikovani Organizmi
nestle>milka all day
Za naše tržište će se raditi pod nazivom: "NEŠTELE".
kako ocekivat promjeu na bolje kad velika vecina i dalje zeli jesti cokoladu. bas zadovoljavanjem pogresnih i stetnih poriva je nestle (i sve druge kompanije) i postala tako velika i mocna.
Nedavno sam citao o velikim firmama koje unustavaju i zagadjuju planetu. Medju njima i nestle i naravno sve se svodi na novac a sta ce biti sa okolisom za 50-100 god. to se moze macku o rep okacit.
Sta, konacno ce prestati da stavljaju GMO u djeciju hranu ?
"...društveno odgovorna kompanija Nestle koja već 140 godina proizvodi sigurnu i kvalitetnu hranu..:" Nek se Nestle najede mojih govana. Neprijaltej broj jedan humanog i civilizovanog covjecanstva. Prodaju vodu u Africi skuplje od goriva, smrad nevidjeni, crkla kompanija i svako, ko ih podrzava
to je naravno sasvim tacno. ali po meni je skoro pa jednako velik problem sto je neka nula od covjeka koja se potpisuje sa "(klix.ba)" napisala i objavila ovaj tekst - svjesno lazuci i izvrcuci svima poznate cinjenice. najbolji primjer presstitucije.
Možda ubace malo prave čokolade.. mljac mljac : /
Hoćemo da se vrati vrijeme kada je tabla dobre čokolade težine 100 grama koštala 1 marku. I bez GMO sranja. To će biti promjena, ništa drugo.
Onda ce robovi po Africi morati raditi za manje pare. Gdje ce ti dusa
Gmo sranja nije bilo mozda 50 ih il 70 ih. Al svi imamo oci da citamo sastav i kupujemo sta zelimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)