Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehehe...koje su mazge ti glasaci....cudo jedno
Bice to tuzan i sretan dan, kod Dole ode na Dedinje...i ostavi razvijenu RS u blagostanju i industrijskom rastu :) Doce pare od MMFa pa se odmah prica promjenila...
opet šizofrenija. to je izgleda epidemija među če tnicima
jako je žalosno da naši poltičari stanje u BiH opravdavaju ekonomskom krizom. kod nas je ekonomska kriza vec 15 godina sam mi nismo znali da se zove recesija,naravno da nema recesije,pa to su političari čuli u Evropi pa sad nas lažu da je to i kod nas. nas nije zahvatila ekonomska kriza nas je zahvatilo nera naših političara,oni su za sve krivi. u RS nema krize zato sto Dodik ima pametan tim ljudi koji znaju kako voditi politiku za sebe,zapravo uveo je minimalne penzije i plate tako da im nema sta skresati ili smanjiti,ali ce vjerovatno sebi povećati. jer kriza je u njegovo budžetu. to je naučio od ovih iz Federacije njima je stalno kriza u njihovim ličnim budžetima pa kradu od naroda.
Taman si ti pročitao \"Deobe\",malo sutra. Pročitaj i \"Vreme smrti\" i \"Vreme vlasti\", a poslije pročitaj \"Na Drini ćuprija\".
Kako nema kresanja plata budjetskim korisnicima kada je zdravstvu smanjena palata i treba još da se smanji jer im je oduzeto 5 miliona maraka za finansiranje medija prema odluci narodne skupštine a predlagač je vlada rs
MAJMUN LAKTASENKO LAZE posteni narod, treba dubre zatvoriti da nam bude svima bolje sutra.
HITLEROV SIN DODJELJUJE MILORADU DODIKU ORDEN A OVAJ DOBIJA STATUS POCASNOG GRADJANINA BANJA LUKE ,FOCE,VISEGRADA,TREBINJA,DOBOJA. SVE STE POBILI KUCICE ,MACICE, STOKO GENOCIDNA. ,,,,,,U RAT ZA SLOBODU BOSNE,,,
nag kad ce ovaj bt u zatvor za svu pljacku nase drzave?milioni milioni...
@samir, Pa Dodi naravno, cuje djes\' vjerovat svojim ocima.
Nije mi jasno onda zasto je trazio novac od mmfa kad je kod njega med i mljeko, evo ja sam bas dosao iz tog kraja gdje je med i mljijeko u trebinju rade u novoteksu 800zena za mjesecnu platu od 150km bas me interesuje jeli da vjerujem dodiku ili svojim ocima......
interesantno. zašto vidim poveznicu između jučerašnje snimke sa dudakovićem i ovog intervjua sa dodikom ? i, zašto me dodik u ovom nerazumnom uvjeravanju podsjeća na sanadera?
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu \"Deobe\"
Krkane,mogao bi malo da navratis u istocni dio rs-a pa pokusaj tu pricu o blagostanju prezentovat ovom narodu.Sinu si za vocnjak dao vise nego svom narodu istocne rs zadnjih 5 godina!
hehehehe samo u bosni nema krize ;)