Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajevska pivara je bila sponzor manifestacija povodom 500 godina islama u bih. :-)))
Moram, moram. Hilmo Selimovic iz Sarajevske pivare (druge necu spominjati, jer je udio na trzistu mizeran, a i moja se iskustva odnose samo na podrucje Sarajeva), nije sponzorirao nista ovdje vec 10 godina. Njegova sponzorstva (sto je vjerovatno najjaci vid reklamiranja) odnose se na tacno stanacki rasporedjene novce od bajramskih turnira do slicnih zajebancija. Pogledajte Heineken - Sarajevo film festival, citavo open air kino, pogledajte heineken Music Stage i sjetite se samo koliko se pricalo o njemu tih 10 dana. Kakvu promociju rade, po kaficima, djevojke hodaju, dijele letke, nagradne igre. Heienken Liga prvaka u Domu mladih itd. Ja ne znam kako ih nije stid da se zale. Pogledajte im dizajn boca. Bosna je puna vrhunskih dizajnera, a pogledajte kako izgleda boca sarajevskog piva. kao prije 50 godina. Nece da uloze 1 KM, proslo je gospodo vrijeme kad se zaradjivalo jer je nesto domace, pusite se i izdrzite konkurenciju! 21. je stoljece!
koja ironija... igor gavran radi kao top menadzer u stanic group. ta grupacija spada medju najvece uvoznike piva u bosni i hercegovini. konkretno: heineken, karlovachko pivo...
ja sta ce nego propast ko i sve u BH. Svi rade na tome da se rasturi sto god postoji da bi se lakse(jeftinije) moglo poklopiti cijelo trziste tu nemislim samo na pivare nego na svu industriju. Nase glavonje bi trebale prodati, ako treba i pokloniti vecinu te industrije, osim telekoma, energetike i sl. (to nijedna normalna drzava ne prodaje) i to 51% ali kompanijama koje ce tu ostat i raditi, ali ne ko ovim Indicima koji ogulise narod i drzavu.Zeljezaru bi trebalo nacionalizovati kao sto Hugo Chávez istjerava strane firme koje rade protiv zakona. I ovako lokalne gazde propadaju i sad ih treba spasavati drzava koje ionako nema. Ili ce se poceti uvoditi nekakvi zakoni ili ce sve prpasti to je samo pitanj vremena koliko ce koja firma moci izdrzati. Ko u ovokvoj ekonomiji prezivi moze vala svugdje.
ZIVIM U NJEM. PIJEM DOSTA PIVA. NASA PIVA SU KATASTROFALNE KVALITETE, UVIJEK IMAM PROBLEMA SA STOMAKOM KADA IH PIJEM, STO NIJE SLUCAJ SA NJEMACKIM PIVOM PS. NASIM PIVARAMA TREBA ZABRANITI PROIZVODNJU TAKAV IM JE KVALITET PIVA.
nasa piva su najgora, ko vam je kriv kad pravite smece. Otidjite malo u Belgiju ili Njemacku pa naucite kako se pravi pivo. Dosta vise samo svijetlog piva. Prosjecna pivara na zapadu pravi barem 7-8 vrsta razlicitog piva. Vi bi ste da od jednog, loseg, zgrcete pare. pa dosta je bilo monopola....
Igora za predsjednika