Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posjecujem! :) Ovako treba raditi stvari.
Tuzlansko pivo + memprom rostiljske uffff boze, hvala ti za bar malo rahatluka u ovoj napacenoj zemlji
Tuzlansko pivo je nabolje... a mogu misliti kakvo je ono nefiltrirano iz Pivnice Taverna Svaka čast !!!!
Cuj Taverna, wtf!? Prave se Englezi. Zasto je jednostavno ne nazvati Kafana? Al oni su kul, ime njihove birtije je englesko, americko....oni su iznad prosleka, oni su ONI..ha ha...
Pa kako neće biti emotivno,predratna tuzlanska pivnica nije bila neszo posebno uređena ali je to tradicija stara ko zna koliko godina,lijepa vijet iz tuzle kome vjera zabranjuje alkohol,postoji i pivo sa 0% alkohola.
ja haram ti haraš on hara Mevlid haramlija najveći
Stvarno prekrasno izgleda, bas mi je drago da je Tuzla dobila ovakav reprezentativni objekat. Samo naprijed Tuzlo i Tuzlaci, nas jedino turizam i moze izvuci iz bijede!
Odlicno, stvarno extra izgleda! Trebao nam je u Tuzli ovakav objekat, a na kraju krajeva i tu ce posao naci barem 10-ak ljudi. Svaka cast!
@... - lokalpatrotizam na stranu, ali ni prije Hilme Tz pilsner nije bio neka zakletva, ako cemo iskreno.
imal sta dzaba?
premijer je otvorio eeeeeejjjj................!!!!!!!!! neka otvara fabrike to je sdp obecavo eeeeeejjjjjjjjj
Haaaaaaa Harama li Harama li
Otvaraju pivnicu a Ramazan ide! Eh, stare tuzlanske monjare i kjafiri!
otkad ga je hilmo preuzeo, tuzlanski pilsner vise nije sto je bio. zasrali su i sa sarajevskom pivom. haj dobro sto su pounistavali jos mnogo firmi, ali mi nije jasno kako neko moze unistiti pivaru i dobar kvalitet pive i srozati ga na ukus pishake i gore. gdje mogu unajmiti ove hostese i koliko su na sat?
morate samo promjenuti vopi,mene breete ubi žgara od tog piva,inače sve ostalo je o.k. :)
Nek si ima popit,a jesti manje više...