Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista posebno,nesto malo jeftiniji i to je sve a Target je totalno los bolje reci smece.
Sad će naš Bingo preuzet Wallmart !
fazon je taj da tehnologija smanjuje broj radnih mjesta koja su nekad normalno funkcionisala uz solidnu platu, sada su ta radna mjesta suvisna i samim time otkaz je neizbjezna
Target likes this
extra vjest.
"izvršni direktor Doug McMillion " Evo pravog razloga zatvaranja trgovina. Pazi mu samo imena i prezimena! :))
...zanima me odgovor na pitanje: jel u kapitalizmu važnije pravo na hljeb ili pravo na profit?
u komunizmu si imao jednu vrstu hljeba, a u kapitalizmu imaš hiljadu vrsta, sad ti meni reci šta je bolje? a što se tiče walmart-a to je za njih sitnica, radnici u americi kad dobiju odkaz dobiće uz to novčani poklon plus imaju pravo da odu na tkz socijalu dok nenadju drugi poso.
@F@K_OFF ...jel to odgovor?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)